tanja&laki

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• E gde ste vi nama!
    Meni je cera bolesna pa sam malo onako mirnija no inace, jer sam zabrinuta, a juce sam imala i poslova pa nisam bila ceo dan na krsti kao inace.
    Sta ima novo kod vas?
    Kako se snalazis na novom poslu?
    Svraticu na ljubimce da vidim ima li koga novog sa patuljkom
    Cestitke za novi posao!
    Ja volim da se sredim na poslu, ali posto ne vozim, osudjena sam na GSP, pa mozes misliti, nosim u kesi pantalone i obucu pa se presvlacim na poslu. Mada to moram kad imam stranke i kad su mi stranci tu, kad nemamo sastanke onda mozemo da dolazimo opusteno. Mada ja volim da se sredim poslovno, ali naravno sa dozom svog stila.
    Blago tebi s Lakijem! Aki kako vidi drugo kuce - tako ga vise ne vidis! Mora da se vezba s njim, pa mm posto je s njim preko dana ga trenira.
    A inace se mnogo opustio i razigrao, toliko je postao umiljat i naravno ponasa se kao da je i on covek - kao ono evo mojih prijatelja! Zna on sta ne sme, pa kad je uvideo da ako ne radi ono sto ne sme, da mu je kao u raju - da dobija omiljenu klopu, da ga non-stop mazimo, da se non-stop igra, da ga pustamo napolju s povoca, on je skontao da ako slusa da mu je odlicno i da vidis, moram da priznam da je svakim danom sve veseliji i dobrovoljno poslusniji!
    Ljubi porodicu i srecno na novom poslu!
    Cao Tanja!
    Evo da vas poljubim u prolazu, ovih dana sam imala posla, pa nisam bila mnogo na krsti, danas eto malo vise.
    Posao se lagano povecava i ubzrzava, sto znaci da cu biti sve manje prisutna smrc
    Sta mi vi radite?
    Mm trenutno vezba Akiju komandu Sedi, koju je naucio, a za dodji i mesto vec zna odavno, jedino ono dodji ne pali kad vidi drugog kera....
    Cao draga moja!
    Ja sam cele nedelje u poslu po terenu, pa cu se javiti kad budem u kancelariji da se pisemo detaljnije.
    Srecno u vezi s poslom!!!!
    Pisi kako je bilo!
    Mindjusica mi je dosla, pa se sad ne odvaja od mame....
    Ljubim vas
    A Aki je postao toliko ziv i nemiran, hm, izgleda pubertet...
    Stavila sam u profil Akijev album, nisam zelela bas na forum zbog nekih ljudi koji na spoznaju, pa mozes da ga vidis sad, slike su sveze, cupav je i zarastao katastrofa!
    Sta mi vi radite? jeste se odmorili za praznike?
    Kiss
    Cao dragi moji!
    Evo ja se vratih na posao, bila sam na odmoru 2 nedelje i bas sam se naodmarala! I nauzivala u drustvu i lencarenju.
    Sta mi vi radite? Kako ste?
    Vidimo se na ljubimcima, imam puno novina s Akijem pisacu pa ces se nasmejati (mada meni nije bilo smesno)
    Ljubim vas
    Nisam mu kupila
    Njemu nisam kupila odelce a mislila sam
    Nesto mislim da ce on to da pocepa
    A uz to ce i da upiski
    Pa sam odustala
    Cao dragi!
    Obilazim sve svoje prijatelje sa lepim zeljama I velikim osmehom
    Zelim tebi i tvojoj porodici sve najbolje u 2009-oj i da vam se sve zelje ostvare!
    Srecna Nova godina i srecan Bozic!
    Ни ја
    Једино знам за Акија - зимско оделце (мада не знам како ће да пишки кроз њега)
    А за остале појма немам
    Морам да смишљам....
    Ако нешто паметно смислим јављам ти!
    Где сте
    Целац је онај суви и крупан снег који кад завеје можеш да се санкаш, грудваш и он стоји, не топи се....
    Мада га сад не прижељкујем сетила сам се проблема с кровом, па ми моментално није до снега
    Како сте ми ви, шта радите?
    Мене после гужве која је прошла коначно хвата фрка око празника, знаш ома празнична грозница е баш то!
    Цмок од мене и Акија
    Љубим вас, тек сам данас погледала албум имала нека превирања у фирми, па пошто је то прошло, онда се сетила форума и пријатеља и свега....
    Лаки је исти Аки само бео, исти!
    Хвала за репутацију, узвратићу чим пре - а албум је диван!
    Joooj cico nije mi rodjo al' evo ko da jeste.....cmokaaaa.....z:)

To se ja salim jer sam se kao ljutnula na jednoj temi zbog god....z:lol:z;)
    Видим да си ту, па да те цмокнем у пролазу....
    Где постујеш, на којим темама?
    Не виђамо се уопште па зато
    Љубим вас и Лакија
    Cao!
    Za gliste mozes da mu das Drontal +, s tim sto koju kolicinu i na koji period zavisi od uzrasta i tezine psa, pa to nije isto verovatno za Akija i Lakija. Mozes da pozoves neku od veterinarskih apoteka da pitas s obzirom na sve Lakijeve karakteristike da ti daju adekvatnu preporuku.
    Poz
    Ћао! Где сте, како сте?
    Има много лепих тема и занимљивих, а још више занимљивих учесника!
    Сигурно ћете заразити као што је мене кад немам посла.
    Хвала за собу, трудили смо се, а мм се сад пита да ли је боље да смо оставили како је пре било... Тако ти је то с нама... Стално се нешто преиспитујемо...
    Аки нам је болестан, добио је фронт лајн за буве и неку таблету за глисте, а иначе је весео и блесав скроз.
    Одох мало да крстарим...
    Љубим вас
    Jesi
    Nego ja sam najvise na Pf-u Dom i porodica pa dodji da se druzimo, a generalno 95% vremena sam na delu Zivot, na kucne ljubimce dolazim najvise zbog tebe i Pussy, i da vidim ima li neka zanimljiva opsta tema.
    Vidimo se u krstarenju:zag:
    Ako hoces kliknes na kvadratic na mom avataru, pa posle snimi izmene
    Za sada nisi
    Srecan rodjendan sincicu, sa zakasnjenjem, ali sve najbolje!:vatromet::rodjendan::orkestar:
    I ljubite nam Lakija:cmok:
    Poljubac od mene:zag:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back