Dulord

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Jel znas mozda kad je upis...oni pametnjakovici izbacili raspored i grupe a upis?!
    Pa nista ..ja sad u oktobru 2 da dam ustavno i uvod pa cu i ja na samofin. :dash::dash::dash:
    jebaga...valjda cemo sledecu iliti tekucu da opravimo :confused:
    Sta ima kod tebe inace? Sta radis?
    Hvala ti,trudim se ;)
    A sta te briga,prodas radzu i platis lepo sebi skolovanje,kakav budzet...:lol:
    Nista,na bolovanju sam cele nedelje,smlatio me neki virus,jos uvek krljam i kijam...
    Pozzic tebi :bye:
    Takodjeeeee :lol:
    Oooo pa ti si bas blizu faksa...pa sad ide ladno vreme pa mozda i svratim da me ugrejes nekom rakijom sto si peko :zper: :lol:
    :zag:
    Ako iko osvice na KRSTARICI to sam ja ...Reci mi da ti ne kazem...Dje si ti ?Ipak hvala sto si se sjetio...
    58815097_smil20.gif

1347570385_0-1.jpg
    Pa znam da nije za budzet, ali bi bilo bas lepo da mogu 2 ispita da se prijave da sto vise maknem ove godine da bih prebacila samo gradj. i stvarno :sad2: pa treba da dam sad jos 2 i imacu uslov za drugu valjda :sad2:
    Kad imas ti ispite?
    Jes glupo sto su promocije ali neka nama oni samo dolaze da imamo izduvni ventil :D i drago mi je sto su ta desavanja u skc-u :heart: :D
    E a taman da te pitam koliko ste ispita mogli da prijavite vi prosle godine u oktobru 2?
    Pa ja na e.orgazam idem sigurno a za osvajace ne verujem posto ih ne slusam nesto..ali bilo dobro ili loso ce idnemo :zurka::pivce: al bolje da bude dobro da mozemo da se radujemo a ne da placemo nad nasom tuznom sudbinom:sad2:
    hahahaha kukala nam majkaaa haniiiii :lol: dal cemo da se uzNemo u pamet :D
    a bice valjda...
    e znas da elektricni orgazam dolazi u skc 13.oktobra valjda? eto nama povoda za pice za mladice :lol:
    hahahah to je taj pesimisticki optimizam u skladu sa temperaturnim promenama :lol: a jos kad svemu tome dodas i uspeh na polju skolovanja....bas je dusu dalo za besenje :lol:
    I ja se evo razvlacim sa knjigama...i sve kao i uvece cu da ucim ali nema sanse i svaki dan tako u krug :(
    Posle kise ide sunce...bar tako kazu :D
    Ucis li ovijeh dana?
    Prodje i leto tako brzo :( a ovakvo vreme ne podnosim ..nekako mi je bas bas tuzno :sad2:
    Smoreno ko i ovaj dan....a imam posla ne pitaj,po kuci mislim,juce sam dosla s mora pa haos zivi na sve strane....
    Pa uzjahaces ti te jasle opet, kad - tad :D
    Ajde stavljaj se u kombinacije pa mozda dobijes vecu inspiraciju za ucenjem :lol:
    Ja sam se mnoooooogo lepo provela...bilo mi je lepo i za ove bendove koji su bili deo prateceg programa, ali za prodigy mi je bilo najlepse :heart: rado bih ponovila taj koncert :) i nisam nikog zavela :sad2: nisam imala vremena od muzike :lol: stvarno je bilo fantasticno :manikir: :zurka:
    Vidis sta ti je intuicija...
    Ma ok,vec mi i dosadilo
    nemam komp pa po ovim igraonicama
    ginem sa decom za mesto za kompom sat vremena...uzas...
    u sredu stizem u svoj BG,jeeeeeeeeeeeeee!!
    Ti? StA IMA?
    I koliko ti sad ostaje za oktobar? jel imas uslov za samofinan. bar? znaci ova godina je definitivno sranje :sad2:
    Imas ti njuh dobar, ne das se lako a :zper: a vala tako i treba...kakvih sve ima danas ovo je cudo...smak sveta cini cuda izgleda :lol:
    ja sutra odoh da looooooodujem malo na prodigy :zurka::zurka::zurka: ni kisa ni jesen mi nista ne mogu :brus: :lol:
    Nema veze, nasla sam kod jedne devojke ona ce da mi da knjigu :D snalazljivo dete:manikir::manikir: :lol:
    hahahah slabo da cu ja toliko da sirim svoje vidike i kvarim okice :flert: hahah trenutno sam anincresting for coveci :D
    kod tebe potraga jel pocela i kako napreduje :zper:
    hahahah drago mi je da cujem da je bilo pravo veselje ... mada sam videla i na tv-u neku reportazu da je on bio i vesna zmijanac valjda i da su stvarno dobro odradili posao a posle seli da jedu i piju :lol:
    jel ce biti knjige uskoro? posto ja 17. imam ispit a u petak ili subotu idem za bg
    a mrzi me da nisanim trenutno...bolje bi mi bilo ovu knjigu da gutam ocima nego da gledam coveke :D
    aaa Sapke li je pevao :D loodnica znaci :lol:
    Ajde strelcu sad gadjaj sledecu metu :D
    A za fax...nek nam je visa sila na pomoci :worth:
    E a na svadbu je super bilo...bas sam se lepo provela i izdjipala sto bi ti reko :lol:
    A za coveka jos uvek nista na vidiku :D biceee
    Moze i kajsija,da vidim jel bolja od caletove,moj cale dobijao neke silne
    nagrade na rakijadi kod nas,godinama u nazad,bas na kajsiji..
    Kad budem dolazila kod Likite12 u Nis,javljam se i pravac podrum,bure,slavinica i
    natoci domacine :D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back