fondantorte

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• 300 grama belom cokoladom u kojoj dodajem 1- 2 zlice ulja.i topim u mikro minut dva da nema grudvica.dodajem boju po zelji.pola cokolade cetkicom dobro razmazem sa unutrasnje strane kalupa,da se stegne kratko u frizideru.Ponovim postupak sa ostatkom cokolade.Napuni kalup po zelji.nek otstoji na hladno malo u frizider.Pazlivo skidas kalup..:cao:
    Prvo, super da si se ti nama vratila :cmok2:, blago tebi tako dugo na moru...
    Hvala za pohvale za moju "torticu" znaci, crkla sam, crkla dok sam smislila konstrukciju, kako cu, sta cu a da ne placam puno para te stalke i zezancije, a da sam sigurna da ce sve ispasti kako treba, uglavnom, idemo dalje i samo pozitivan stav sve rjesava, pa i gastritis :zcepanje:
    pa kada mi to kaze majstor kao sto si ti,sta reci...nego jedno veliko HVALA OD SRCA <3
    Ne daju bonice, pa sam komentar za tortice napisla ana temi, a ovdje smao da ti se zahvalim za tvoju pohvalu mojih tortica. Znaci, sa onom lino tortom sam poludila kao nikad do sad, toliko mi je se fil pekmezio da poludis, nikako cvrst da budecini mi se da si je i ti pravila, pa kad budes se lijepo odmorila i vratila se napunjenih baterija, recices mi svoja iskustva
    Eto greskom sam dala reputaciju Daci za tvoje slike :rumenko:
    Da ponovim: uvek se iznova odusevim tvojim figuricama - savrsene :worth:
    Hvala draga, trudim se a presek moram da slikam, da ovi moji ovde vide kako treba torta da izgleda a ne jedno testo presečeno na tri, nafilovano malo nekim kobajagi filom i to im je njam torta. Neka vide šta je TORTA.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back