Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zahvaljujem se dami Lepih usana,na plesu.......i na predivnoj veceri...........ja bih se sada povukao u jazbinu da odremam malo..........nadam se da cete imati razumevanja.........
Hvala ti od srca! I ja tebi zelim sve najbolje! Odusevila si me svojom iskrenoscu. Nisam dugo bio aktivan, mnogo sam opterecen poslom. Sada sam se ponovio, imam nov racunar, adsl, pa se setkam net-om.. Imas li msn messenger. Imam web kameru, dobru vezu.. ako si raspolozena , tu sam..
Cao isecret1983, Breastlover ti pise... Napokon, evo i mene na forumu i net-u..Video sam danas tek da si mi pisala. Zalim zbog toga. Video sam temu. Javi se ako zelis, mogli bi na chat?
Izgleda da je tačno da se čovek u nevolji za slamku hvata, a mnogo bi mu bolje bilo da se hvata za raspuštenicu. : ) Hvala ti, slatkišu. Srećna ti Nova godina!
Hvala tebi na lepim željama.
Srećna i tebi Nova, želim ti puno ljubavi u njoj, zdravlja a onda i svega ostalog... za sreću ne treba puno kad imamo ova dva : )
Srećno!