mmaher

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Nisam ja bukvalista, nego sve postavljam na svoje mesto odmah, da ne bude zabune kasnije :mrgreen:
    Ma šalim se ja, ne svađam se ja sa njom, samo u sebi, hahaha :rotf: kad neće da prihvati neke savete i tako. Inače oni žive u drugom gradu, tako da se i ne viđamo, tj. viđamo ali veoma retko.
    Što se udaje tiče, imala sam ja "generalnu probu" :rotf: pa kad sam videla kako to izgleda, onda sam znala što mi je činiti, hehehe.
    Hahahahaha, vidiš koja je to dobra ideja, da imam zeta, sa njim se ne bih svađala, nego imam snaju :rotf:
    Što se mene tiče, to mi nikada nije bilo u životnom planu.
    Nemoj sad da se vadiš, ti si prvi napisao "da te opravljamo", prema tome....dokazi su tu :zcepanje:
    A otkud ti znaš na šta ja mislim, aaaa, to je u stvari ono na šta ti misliš :rotf:
    I nemoj sad da se vredjamo sa "sedim kosama", nije fer stvarno.
    Aj ćao, moram da idem, posao zove.
    Hahahaha, da stanem na kanal, pa da me "opravljate" :rotf:
    Auuuu, kako ovo može da se shvati, cccccc :zcepanje:
    Da, obožavam tamo da idem, ali samo radnim danima. Preko vikenda je strašna gužva...
    Ovo sam danas uslikala za jednog druga, loša mi kamera na mobilnom, al nije loše ispalo
    2f0f0255.jpg

caa708c4.jpg

4528a266.jpg

c8208c58.jpg

5e177bb5.jpg
    Ja super, čim vidim sunce, ja na Dunav
    smilie_girl_178.gif
    . Jutros otišla oko 11 i došla malopre.
    Uživancija :D Kako ti provodiš lepe, sunčane dane ?
    Kažu...dobro je dan započeti smehom...pa evo mog malog doprinosa, hehehe :rotf:
    c9c713eb.gif
    Maheru, nisam ja od juče da ne znam šta je šta. Samo da znaš da je meni teško udovoljiti ! Ne pijem ni čaj, ni alkohol ni sokove !
    Hvala ti, nisam ni ja ni za šta, a kafu inače ne pijem :D, zato ti popij duplu i za mene :lol:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back