Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jesu,ima i apsent sa marihuanom,to je tek ludilo,ladno u prodavnicama pica se prodaje,20 flasa 0,7....
Drzim ti fige,naravno,al da javis kad da pustim da mi opet ne oteknu palcevi,hehehehe...
Imas jos slikla iz Praga na temi onkologija kopd mojih sapatnika,hehehe
Ajd,ljubim te,moram da radim...
Pa piše u vremenskoj prognozi da ovakvo vreme ne odgovara ni zdravima, ni bolešljivima. Kako god okreneš, ne valja. o.O
Da ne pominjem ten koji je rađen u obližnjoj tamnici, izađem li napolje biće 'I'm melting, I'm melting' , a oči mi se od poslednjeg izlaska napolje i dalje privikavaju, imam neke čudne bljeskove bele svetlosti . U duši se osećam ko taj tvoj smajli. Old, but not wise.
I treba mi štap za hodanje oko kuće, skljokah se pre neki dan. Smotanost i ćoravost kad se sastave sa zlim namerama kuhinjskih pomagala.
P.S. jesi ih ti video? Ja samo izdaleka preko foruma i verodostojnih glasina za te karakondžule čujem.
P.P.S. ti si već drugi koji me indirektno optužuje da pomažem mom helijumskom zeki da prerano ode u raj za balone. Samo da izjavim - that's a vicious lie! Umire prirodnom smrću!
Cao druze,evo me,dobro sam,danas sam stigla iz Praga.
Pila sam svaki dan samo i iskljucivo pivo i nisam se,kako ti ono kazes,ucukala,hehehehe....
Pozz tebi,veeeeeeeeeeliki
Lol, svi došli na istu ideju. Kući, pa kući. Ja idem sutra. Baš sam se uželela. Najviše zato što sam zadužila drugaricu za balon sa helijumom , ostalo me ne interesuje šta će da mi uzme. Na listi su mi još rotkvice <3 i kale, to ću sama . Možda bi trebalo i nešto kokretno da ubacim na listu. Zažaliću kasnije što nisam tražila trospratnu tortu. Bar iz zezanja.
ma gde sam ocistila, kako da ocistis godinu u aprilu?
dala sam ove kolokvijume sto sam sad ucila, pa se sad ponovo zezam
imam jos tri kolokvijuma krajem maja, posle krecu ispiti celo leto...
rokovi: jun, jul, avgust
ti na Pravnom?
Hvala, cenim. I need all the help I can get.
Kod Kineza, tamo sve ima.
Učinilo mi se da počeh da kapiram ovo moje, a onda je taj momenat prošao.
Imam još tačno devet sati. The panic is kicking in. o.O
Lucky bastard.
I have no reason to hang around people with decent internet.
I can only stalk from a safe distance, behind a bush. Koristoljubivo stvorenje kakvo sam.