BRITNEY 3 25.05.2012. Ne mogu,programeri iz IT-ja nas koce,odma izadje preko ekrana,,zabrana Pio,, Samo ti uzivaj
BRITNEY 3 23.05.2012. Bogami Likitice,ti malo,malo pa na tim temama 18+....a ja ne mogu da ih otvaram ovde na poslu,zbog zabrane it sektora...
Bogami Likitice,ti malo,malo pa na tim temama 18+....a ja ne mogu da ih otvaram ovde na poslu,zbog zabrane it sektora...
lilihip64 30.04.2012. znam da je bio tezak vikend , ali zivot ide dalje samo da znas da te puno volimo
BRITNEY 3 24.04.2012. Ma drug si ti,nema sta))) Aj da se ne zajebavamo vise na racun muzeva,nije lepo,pomislice ovde mnogi svasta.. Kissic tebi,pelcernoso nasa!!
Ma drug si ti,nema sta))) Aj da se ne zajebavamo vise na racun muzeva,nije lepo,pomislice ovde mnogi svasta.. Kissic tebi,pelcernoso nasa!!
GAGA1510 06.04.2012. Jao hvala ti likita na unaprijed datim komplimentima,nadam se da te neću iznevjeriti,a slikice su ti na pp
Jao hvala ti likita na unaprijed datim komplimentima,nadam se da te neću iznevjeriti,a slikice su ti na pp