mmaher

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Heeej, kako mish na moj TIM, TREBA DA NAPIŠEŠ REČ NA IM, Imotski, imenica, ime, imitacija hahahahaha :rotf:
    Pa jel si video da smo u istoj sekundi oboje postovali, naravno da ću da ispravim kad vidim da si ti već napisao, nisam ja ko neki koji se prave blesavi...
    Raduckam nešto privatno kod kuće....Ti studiraš?
    Pa bre išla sam da se odmorim, a ne da se udam...to ću u Srbiji
    Pozdravlja i ona tebe, malopre smo se srele, kaže baš si simpatičan:cao::p
    Razgovaramo, svakodnevno, stalno smo u nekoj raspravi:)
    Žene jesu bzvz, ali muškarci su baš slatki, pocrneli, sa onim frizuricama :heart::heart:
    Moram da priznam da si i ti meni :zag:
    Kakva crna udaja:eek:, još sam ja mlada za to, ali mogu ti reći da su Italijani prelepi...pravi praznik za oči:)
    Ili misliš na udaju ovde u BG...
    A kako tvoj bračni život? Ima li neka potencijalna nevesta na pomolu?:p
    Hehe:)...skoro da sam zaboravila na tvoju duhovitost:)
    Ako ako...samo ti uči i radi, mora neko i to:p
    Ej...:), gde si...
    Ja bila u Italiji i Švajcarskoj na skijanju 10 dana, sinoć sam se vratila, pa se navikavam na Bgd i obaveze:cry:, ne znam šta ću pre...
    Kako si ti ...šta ima kod tebe? Kako faks:p?
    Hvala na pitanju,dobra sam...ti?

Vreme je pusti me da vrishtim :lol: hladno,bzvz....kod tebe?
    Nije Uskrs cestitka, ni dar skupi niti nesto sto se kupi to je molitva i blagoslov od Boga da svako jos vise voli bliznjega svoga Nedeljno jutro kad zablista radosno docekajte vaskrslog Hrista jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt Hristos Voskrese! Dok Vaskrsnje lomis jaje neka mir tvojom dusom vlada nek ti Hrist snage daje da zlo dobro nikad ne nadvlada Hristos Vaskrse! Neka vam kuca u veselju blista srecno vam vaskrsenje Isusa Hrista! Tebi se Boze danas molim za sve one koje volim ispuni im svaku zelju neka zive u veselju neka ovaj divan dan posebno bude radostan Srecan Uskrs! Neka u hramu bica tvoga, Vaskrsli se Gospod javi. Da te stiti,ispunjava sa radoscu i ljubavi...! HRISTOS VASKRSE!
    vaskrs.jpg
    Nisam ni ja beograđanka, mada ovde živim najveći deo svog života, ali sam videla kakav odnos imaju prema Karaburmi, potpuno nepravedno ! Ovde je kvalitet života mnogo bolji nego na mnogim drugim mestima.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back