Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa jel si video da smo u istoj sekundi oboje postovali, naravno da ću da ispravim kad vidim da si ti već napisao, nisam ja ko neki koji se prave blesavi...
Raduckam nešto privatno kod kuće....Ti studiraš?
Moram da priznam da si i ti meni
Kakva crna udaja, još sam ja mlada za to, ali mogu ti reći da su Italijani prelepi...pravi praznik za oči
Ili misliš na udaju ovde u BG...
A kako tvoj bračni život? Ima li neka potencijalna nevesta na pomolu?
Ej..., gde si...
Ja bila u Italiji i Švajcarskoj na skijanju 10 dana, sinoć sam se vratila, pa se navikavam na Bgd i obaveze, ne znam šta ću pre...
Kako si ti ...šta ima kod tebe? Kako faks?
Nije Uskrs cestitka, ni dar skupi niti nesto sto se kupi to je molitva i blagoslov od Boga da svako jos vise voli bliznjega svoga Nedeljno jutro kad zablista radosno docekajte vaskrslog Hrista jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt Hristos Voskrese! Dok Vaskrsnje lomis jaje neka mir tvojom dusom vlada nek ti Hrist snage daje da zlo dobro nikad ne nadvlada Hristos Vaskrse! Neka vam kuca u veselju blista srecno vam vaskrsenje Isusa Hrista! Tebi se Boze danas molim za sve one koje volim ispuni im svaku zelju neka zive u veselju neka ovaj divan dan posebno bude radostan Srecan Uskrs! Neka u hramu bica tvoga, Vaskrsli se Gospod javi. Da te stiti,ispunjava sa radoscu i ljubavi...! HRISTOS VASKRSE!
Nisam ni ja beograđanka, mada ovde živim najveći deo svog života, ali sam videla kakav odnos imaju prema Karaburmi, potpuno nepravedno ! Ovde je kvalitet života mnogo bolji nego na mnogim drugim mestima.