HoneyDew.

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Bila sam kod dečka.
    Stoga me ne beše.
    No, sada sam tu.

Ja se ošišah dosta kraće, i zadovoljna sam kako mi stoji.
    Crvena je.
    Baš crvena lepo, kako mi se sviđa.

Kako je tvoj dan protekao?
    Hani, draga devojcice, ogroman rodjendanski poljubac utiskujem u tvoj obraz :kiss:
    Uzivaj u ovom tvom danu ;)
    Srecan!
    Bonjour, la petite mademoiselle H. D.!!!

Srećan rođendan!!! :D

:vatromet:

Želim ti...

...mnooogo slatkih kolačića i jutara i dana i večeri i noći slatkih poput njih!

300_large.jpg

...mnooogo lepih, slatkih, vintage stvari koje će tvoja proleća, leta, jeseni i zime učiniti glamuroznim i šik!

P. S. Pooosebno u nebo plavoj boji koju voliš!

Evo jednog komada nakita za tebe od mene od srca na poklon!

426755_132662270187885_100003323381744_148514_1034503157_n_large_large.jpg

...mnooog ljubavi, sreće i uspeha u svemu što poželiš i radiš, i da stalno sanjaš i ostvaruješ snove!!!

xoxo, LPM
    Srećan rođendan, malecka.
    Želim ti vedar duh, osmehe, crvendać nijansu kose koju voliš.
    Želim ti uspeh,elan, i lepotu dana.
    Ljubim te mnogo.
    Zdravoo.
    Ne bejah kao čovek na forumu, stoga se ućutah, da ne pomisliš loše. :)
    Bolje sam.
    Dani me sunčaju osmehom.
    Prijaju, bude mi uz zimljive atmosfere koja je sada, nadamo se, iza mene. Ali i iza tebe.

Kako si mi ti?
    Bila sam sinoc malo u gradu sa drugaricama, bas prijatno vece i srecom bez kise :)
    Pa znas kako, skolovanje nije zavrseno, zelim da upisem neki master, ali ne ovde kod nas, medjutim moracu da budem jos malo strpljiva sto se toga tice.
    U medjuvremenu, nameravam da steknem sto vece iskustvo volontirajuci na izlozbama, kroz rad na nekim kvalitetnim projektima..shvatila sam da je jako bitno stvarati kontakte sa ljudima koji su u srodnim profesijama, pa polako radim na svemu tome..:) A nemam recimo ambiciju da postanem nastavnik/profesor likovnog, takve stvari me uopste ne interesuju.
    Ali sam trenutno vise okupirana stvarima koje nisu vezane za struku.
    Malo sam sad u zurbi, pricacu ti o tome drugi put..;)
    Naravno, zelim i ja da cujem tvoje planove :D
    :**
    Хеј. : )
    Данас је био леп дан, још да и вече буде такво и дивно. :)
    Код мене још није, мада су најавили да ће бити мало хладније ових дана.
    Ух, не радим још, тек завршавам школу. Могу ти рећи да ни ја не планирам да наставим економију, али и код мене је доста компликована та прича. : )
    Па лепо, вредна си, нема шта. :)
    :zag:
    Jaoj, izgleda da me hvata prolećna alergija.Ubija me. Probudilo me je golicanje u nozdrvama.
    Ono neprijatno. Zatim je krenula jutarnja kijavica. Te sam brže-bolje sve pozatvarala.
    Užas. Moram nešto učiniti po pitanju tih alergija.
    Ах, потрудићу се. :)
    Надам се да си се лепо провела у шетњи. Ја сам једва дочекала лепо време, читаво послеподне сам провела на тераси. : )
    Хвала ти пуно, мене можеш кроз те сличице и да упознаш. : ) То су најчешће животиње, природа и слике које описују како се тренутно осећам.
    А иначе завршавам економску школу, читам, пишем и трудим се да што више уживам. :) А тиии? : )
    Одох и ја мало да прошетам, али не дуго, сутра је радни дан за мене. Пих...
    Hello Honey!
    Bila je super, osvazila me, a pretila mi je i atrofija noznih misica tako da mi je bas prijala :D
    Ne, drugarica je arhitekta, ali oduvek slika, to na mojoj kozi je bio samo eksperiment :)
    Ja sam vinski tip, i uglavnom pijem crvena vina, ali sam dobro upoznta i sa drugim alkoholnim vrstama :rumenko: Ne pijem cesto.
    Ajde uzivaj, i ja moram do grada neke stvarcice da obavim..
    :zag:
    Јој, хвала ти. Добро сам данас, мада сам доста уморна. Како си ми ти? :zag:

wgtft3.png
    Hvala ;)
    Inace, fotka nije novijeg datuma, a u medjuvremenu se jesu dogodile izvesne promene :lol:
    To je neki nedovrseni bodi art, petominutno delo moje drugarice, ali bas zbog njega mi je ta fotkica draga i zato je cuvam :)
    Volela bih i ja tebe da vidim.
    Medovaca je zakon! njihova je najbolja koju sam ikada probala, pitka, slatka taman koliko treba. Sluze je rashladjenu u nekim lepim casicama pa dodje kao neki medeni likercic :D a bas ovih dana je daju po promotivnoj ceni, oou jea :mrgreen:
    Volim da caskam sa tobom :)
    Javi se kad budes onlajn :*
    Evo, stavicu nju sad u profil pa idem da razmrdam noge

Imala sam puno srece kad sam trazila stan, ovde mi trenutno prija i stan je bas po mojoj meri i ukusu. A baric je divan, nekoliko puta nedeljno imaju jazz svirkice, plus imaju sjajnu medovacu i toplu cokoladu :D
    I prve komsije su mi neki ludi umetnici, partijaju svaki vikend, ali na to sam se navikla, kad ne mogu da ih pobedim ja im se pridruzim :lol:
    Da, Kalis je predivan.
    Odoh sad, kuckamo se ovih dana, nadam se da ces biti tu :) :*
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back