N

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• slučajno naletih na tvoj post i pročitao ga i pronašao se...znači,ništa nije slučajno.....:)
    Draga gospođo, Vi kao da ste mene opisali u Vašem oglasu. Moga da ga strgnem sa jablana i da Vam ga donesem na vrata i, ne čekajući da se uverim da li ste onakvi kakvu ste sebe opisali, rekao bih Vam: Izađite slobodno, ja sam taj koga tražute, hajdemo u neki lep restoran i usput dok koračamo pričajmo o sebi, tj. - Vi. Ja slušam.
    poštovana nipra, ne javljam se na Vaš oglas...želela sam samo da pohvalim Vaš iskren, sažet a smislen tekst. Nadam se da će Vam se javiti muškarac koga ćete prepoznati kao osobu koja Vam odgovara. Pozdrav, Anabena
    Cao nipra
    Nekako ni ja ne volim trazenje srodnih dusa po forumima ali me je zainteresovalo ono sto si napisala i nateralo da napisem koji red.
    . Imam 32 godina, obrazovan,snalazljiv razveden 2002 a sa detetom od 9 godina.

Nazalost ono sto meni nedostaje jeste neko ko ce me voleti malo vise od onoga koliko me moje dete voli jer mi to jako nedostaje.
    Praznina je velika ,ponekad uvece kada zaspi moj sin krenem da razmisljam o svemu .
    Nisam nesto sentimentalan ali veruj mi ponekad zaplacem jer samoca je teza od bilo kog posla.
    Zelim svoj zivot takodje da podelim sa nekim ko ce me razumeti i postovati a zauzvrat ce od mene dobiti svu ljubav i postovanje ovoga sveta, hocu nekog da volim, da imam svoju porodicu.
    Pa ako zelis da razmenimo koju poruku bilo bi mi jako drago .
    Verovatno bi imali o cemu da pricamo
    Moj email je komunista@krstarica.com
    Puno pozdrava Srecko
    .
    Pa za dete mož da se dogovorimo (ove godine mi ističe jedna alimentacija) :D:, a za ostalo....
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back