T@R@NTUL@

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Meni dve stvari nisu jasne sto si izasao i sto si onda i ulazio?? Nemoj da se ljutis samo sam radoznao!
    Evo me sinoc sam bio na svirci u Lazarevcu bilo 6 bendova svirali punk,naisao na dvojicu skinhedsa,sa jednim sam se sprijateljio ovaj je drugi izgleda sharpovac i stariji lik sibao sam se celu noc u sutci,noge mi pune modrica a nista ne osecam,jutros u 6 sati ujutru dosao kuci!
    pa aj da je bar neki nizi razred... 4ta mi je tako dosadna... jedva cekam da je zavrsim... ranije mi je bila ladovina uzivala sam :D
    hehehe :D mnogi su bolji od mene!! to nije tesko :D
    uff.. jos uvek ne znam... u ponedeljak cu da saznam da li sam popravila matu.. ako jesam 3.5 ako nisam... ybg.. bicu nedovoljna :(
    E brate kao bivsi clan NS ti bi ovo trebalo da znas! Nacional Socijalisti nose bele pertle na cizmama kao i nacional skinsi,e sad mene zanima da li te pertle moraju da se zarade ili ne? Pod zaradom mislim koliko cigana,muslimana,izdajnika rase i sl treba da premlatis da bi ih nosio?
    Nemislim na bukwalni kmezenje,to je samo smajli.Kada bi ti se kmezila morala bih da stojim blizu tebe i da TI SE ONDA KMEZIM.Kontash?
    Ne znam nekako mi lezi,ono nista ne planiram toliko da preduzimam na tom planu gde sam da pravim nesto,ali kad bi bila organizacija kod mene 80% bi se uclanio!
    Ima ih puuuunnnnnnooooooooooo!marlyn manson,him,joans brother,slipknot,nigtwish...itd....a ti WELIKI?z;)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back