Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Izvinjavam se sto kasnim Zelim te sve najlepse i da te prati sreca u svakom pogledu zivota hanuska da si mi ziv i zdrav, puno puno puno uspeha pa da zalijemo
Nema na cemu,dobro sam,radim,u guzvi kao i obicno,jurim sinu da zavrsim pasos na brzinu,putuje sl.nedelje u Budimpestu,pa ne znam gde bijem!
Pozzz tebi
hahaha pa nisu ti rekli jer ti to i nisi samo se pravis nego ajde sad
I kako proslo mucenje?
Ar ti odgovara u subotu da se nadjemo da razmenimo fleske, cedeove i ostale aparate? Javicu ti ja oko koliko sati, jer tad imam rimsko pa ne znam kolko ce to da potraje
Ma onaj pojedinacni raspored su tek danas izbacili...
A vi li tako funkcionisete aaa mustrooo, nisi ni ti naivan kako se pravis ako ako lepo je to za mlade
Pa evo tek danas izbacili...5 dana sam zivela u neizvesnosti ali sada je i to proslo
Auu pa kako prezivljavate ove dve nedelje razdvojeni tako apstinirate jedan od drugog a
Ma Valentajn....Dan zaljubljenih....priznacu ga jedino ako postane drzavni praznik i tog dana se ne radi muahaha
Aaa pa dobro ondak...bice mesta
A videla sam ja kad mi polazimo, nego ne znam kad ja polazem rimsko
Inace izvinjavam se sto kasnim za ovog Trifuna, ali nadam se da si se ti lepo proveo tog dana Er si ispao dzentalmen? Ar si izveo negde svoju lepsu polovinu?
O fala fala dobri gospodine
Od koliko gb ti je fleska? ako ne stane cu ti dadnem moju, ako je nadjem
Ja evo dobro, zeza ovaj faks ne znam ni kad imam ispit dal je odlozen, nista ja tu ne razumem
Kod vas kako je?
Pa ajde narezi mi na cd ako ti nije problem...pa cu ja da prebacim u komp to inace ja sam skinula disciplinu kicme i haustor, pa ako si zainteresovan mogu da ti prebacim