User Friendly 25.12.2008. Samo u slucaju da me neko napadne,ima par cobana koji traze kavgu po gradu!
User Friendly 25.12.2008. Upravo zbog toga,*** u ogromnoj sam manjini! E nabavio sam boks jel to legalno korititi ili mozes na robiju?
Upravo zbog toga,*** u ogromnoj sam manjini! E nabavio sam boks jel to legalno korititi ili mozes na robiju?
User Friendly 25.12.2008. Nemam marte ***** li ga sta je moje,ne znam da li su rendzerke ili su magnumke znam da ih Ruska vojiska nosi! Keva su!!
Nemam marte ***** li ga sta je moje,ne znam da li su rendzerke ili su magnumke znam da ih Ruska vojiska nosi! Keva su!!
sofffy 25.12.2008. nemoj 'bona' ;pppppp evo me,zujim oko shkolice,da zavrshim... jedva chekam kraj. shta ima kod tebe?
User Friendly 24.12.2008. Dje si ba? Danas sam uzeo bele pertle za cizme i naso sam stare farke orginal old school skinheads!
A A **angel** 24.12.2008. pa nisam se zacopala... ne mogu ja da se zaljubiskam tako brzo... samo mi se svidja... dosta... ima jos vremena... ovaj saradjuje
pa nisam se zacopala... ne mogu ja da se zaljubiskam tako brzo... samo mi se svidja... dosta... ima jos vremena... ovaj saradjuje
A A **angel** 24.12.2008. nista.... rekla sam "ciao bella" i ko ga shisha ... sad je tu neko drugi... i mnogo bolji
A A **angel** 24.12.2008. hahahaha ali... spavanje je dosadno.. iako je lepo i slatko i mmmm ... ima zanimljivijih stvari da se radi a dan traje samo 24 sata
hahahaha ali... spavanje je dosadno.. iako je lepo i slatko i mmmm ... ima zanimljivijih stvari da se radi a dan traje samo 24 sata
A A **angel** 24.12.2008. ma... spavam ja .... kad se dohvatim krevetca ne odvaja mse ali nekako u poslednje vreme nemam vremena
ma... spavam ja .... kad se dohvatim krevetca ne odvaja mse ali nekako u poslednje vreme nemam vremena
A A **angel** 24.12.2008. ako ako to je zdravo... naspavati se ponekad mogla bih i ja to da praktikujem kad tad