srna4

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• z:poz: Nemam vremena da postujem a i smorio me forum. Hvala na zeljama, sve najlepse ti zelim z:girl:
    Gde si ti danas ceo dan,nema te kad god navratim,lolo li nijedna z:lol:.A u bokalcetu je bilo kafe za sve z:).Ljubim te z:girl:
    I ja tebi želim sve najbolje; danas, sutra, u Novoj godini, u godinama što će se nizati...
    "srno moja malena,od andjela stvorena,volim tvoja oka dva...srno maja malena"
    Uvek se setim ove pesme kad vidim tvoj nick;)
    Lep dan,draga prijateljice:)
    Veliki pozdrav Srno 4 you ! :) hvala ti na lepim recima, pozdravima i podrsci, obradovala si me! :) cim sakupim malo internacionalnih iskustava, eto i bloga ;) do tad... POZDRAV IZ DUBAI ! ;)
    Divna moja,prenesi danas danu sve ono zbog cega te volim,i napravi od njega neponovljiv trenutak,jer danas je samo danas,i nepovratno je.Ljubim ja z:girl:z:girl:z:girl:
    Hvala ti Srnice...:)
    Za sada imam jednu, jos uvek je samo platonska...ali usrecuje me i cini zadovoljnom ;)
    Srnice samo da te pozdravim i pozelim ti lepe snove...
    A tekst u blogu lici ti na ljubav...skrivenu ljubav?
    To je za nekog ko mi puno znaci,ali nije ta ljubav u pitanju...to je nesto posebno,drugacije...
    Mada ako je tebi nakon citanja izgledalo da tu ima skrivene ljubavi...hm...mozda sam ja nesto propustila...
    Hvala na poseti mom profilu.
    Da ne bude zabune ja nisam devojka, imam 51 godinuz:), hvala i na pozivu u to udruzenje, ne znam kakvo je to udruzenje.
    Prijatelji na forumu, moze, to mogu biti lepa virtuelna prijateljstva, uz lepo 'druzenje", hvala, pozdrav
    Dusala je bila dusa pa je poslala srce da ga vidim kako se cakli na tvom profilu "srce moje" ,ljubi te Revelin za sva tvoja iskazivanja topline i prijateljstva ,z:girl::ukras6:
    LJubim,ljubim,ljubim,ljubim te ludice moja,ubih se ali nista,stalno mi odgovara da je vec poslata i da ne pravim duplikat.Ma joj ,i ako me tuzis necu se ljutiti,nije me almsivi ucio ovome,ali mi je ucitel rekao da je u pocetku strasno i da znas da jeste.A ja sam ti htela poslati ono lepo srce,veliko i crveno od prijateljske ljubavi z:(,ali ipak ti je stiglo,nisam htela da ga ne vidim na ovom profilu koji mi znaci.Ljubim te z:girl:z:girl:z:girl:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back