srna4

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• I moj zivotni stav, i vec mi se sreci... karma mi je povoljna, ne moram raditi mnogo, a dobro sam. :)
    Al vredno je raditi za nekog koga volis... :)
    Gde nadjes ove luckaste slicice ,koje me tako podsete na sve nas ovako opijene ovim nasim divnim druzenjem u svetu za koji duboko zalim sto nije stvaran kako nama tako svim ljudima,i da ga mogu dotaknuti.
    Opet nesto ne uradim kako treba,ali uspecu valjda.Mila moja,hocu da ti posaljem poruku iz bajke,ali nisam jos carobnjak.
    Zamisli koliko ima emocije u dusi koja ima ovakve poruke.Pridruzi se uzivanju,jer zaista to jeste.Je li sve u redu mila,mislim kod oftalmologa?z:girl:
    Upravo sam napisala post dragoj miRevelin,draga je mnogo,ma sve ste mi drage,divne ste osobe,uzivanje mije sve vreme s vama koje provodim.-U blogu sam pisala o njenoj pruzenoj mi ruci prijateljstva.Jesi li ti dobro-nisi mi valjda nesto tuzna?
    Odmor, pa naravno, valjda se odmara za praznike. :) Treba mnogo odmarati, a malo raditi. ;)
    Stigla si draga z:girl:.Posebno vece veceras,secanja me preplavila i ne znam koje pre da dohvatim koliko ih je.I sva lepa,kao kaleidoskop z:).Sta mi radis?Ja sam danas bila na remontu kojecega,otisao dan dok sam kuci stigla z:)
    Danas dan provedoh po ordinacijama raznoraznim.Sta ima kad mene nema draga z:).Nazdravlje badnje vece tvojoj drugoj polovini, z:).Ljubim te z:girl:
    Dobar dan ti zelim. :)
    Da svracam pomalo kad mogu, a da imam vise pogodnosti pisao bih i na blogovima nesto... :)

Uzivaj u danu. :bye:
    helloooo ,neces vjerovati tek sam sada usao u kucu od jutros ,no comment,toliko se stvari danas izdesavalo uzas,nisam u toku kakvu grupu spominjes?Idem pravo u krevet,laku noc zelim
    Laku noc mila i nek snovi budu ljubicanstveni, :ukras6:sutra cemo na pp-u imati valjda malo vremena.Ljubim z:girl:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back