Zena s greskom

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Postovana, posto vidim da si moderator jedne od vitalnih tema na celom forumu, osetio sam veliku potrebu da te pozovem da posetis moju temu "EVOLUCIJA NAUCNO POBIJENA"(Prirodne nauke). Bila bi mi cast da das svoj komentar na ovu temu, Pozdrav!
    znam da ovo nece biti u skladu sa opustanjem na koje si mislila ali da li bi mogla da mi o-pustis poruku
    Pa malo radim,malo ovde gvirnem,uglavnom neka beda od zivota....uh da mi je da promenim nesto...sva sam s*ebana...:))
    Joj imala sam puno posla a i danas izlazim ranije imam neke obaveze ali dolazim obavezno na malo zazanja...bas mi je potrebno malo opustanja.. ;)
    zeno,gde si, ne zezas se vise kao pre... kad budes sledeci put dosla, ako imas vremena, dodji na muskarce ima jedna temica za zezanje...
    Kažu da svaku grešku treba priznati, ali ne treba priznati greške u smislu neverstva i prevare. U slučaju da se žena, ili muškarac, prepustila osećanju strasti, u jednoj noći, i predala se nekom muškarcu(odnosno, muškarac ženi), to treba da prećuti, i da ne spominje svom partneru, naravno, ako namerava i dalje da mirno živi sa svojim mužem u slozi i harmoniji....
    Pa vidim da si napisala da ludis :) meni malo dosadno na poslu pa pisuckam :)
    Lutko moja, svi me za tebe pitaju...
    niko ne zna, u staru ranu diraju...
    vise mi ne dolazis, da za ljubav zamolis,
    skota vise ne volis... lutko moja, molim te da mi oprostis...

:)
    Ludiš od ćerkinih hormona, xixixi :)
    Samo da su tvoji obuzdaTi ;)

Ja se priženiJo, grdna, znade li? :)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back