Kakve godine...necu da te cujem..radjaj jednog batu ili seku..nemoj da filip ostane sam...a da seka mi je trudna,termin joj je u septembru..znas da ima deckica 2mes mladji od Matteo..super
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pozzzzzzz i ljubi Lakija
Kod nas je u kuci prava igraonica, igracke na sve strane, naravno, najvose autici, kamioni...Kazes da Lazu to ne zanima jos? Bas me cudi, obicno decaci u ovom uzrastu krenu da akcijase sa auticima. On isto voli knjigen, samo ih razbacuje po kuci. Pun je energije, neumoran je, uvek u pokretu, samo sedi kad gleda crtace. Voli da broji, pa i do deset nejad izbroji, mada ne kapira naravno sta je smisao toga
Zabavlja nas svojim recnikom..Kaze npr. za kikiriki-kikimiki, a krokodil-kokokodij
sad su mu hit decije pesmice sa youtube, mozak nam probi. Pevao je tati pre neki da "Danas nam je divan dan"
Za more jos ne znamo gde cemo, videcemo kad izadju ponude na prolece. gledacemo Tursku pod jedan, ako ne bude preskupo, pa videcemo.

mada ja bih iskreno najvise volela da to bude canj recimo al videcemo vec tamo mi je nekako sigurno znamo neke ljude dole imamo kucu mada bih ja volela da idemo u hotel bas u canju i videcemo cim krenu ponude preko sindikata kod mog ujaka u firmi da uplatimo nesto samo se pitam koji mesec da uzmem mozda avgust ne znam...
elem pored kreveta ima jedna pomocna fotelja gde ja legnem ako place,ali uglavnom spava sam i kad se probudi dodje kod nas u sobu
Sto se tice slika,jao stavicu nesto,posle one frke sto je izbila na forumu sve sam slike izbrisala,nekako sam se bas s*****la i nisam ni dolazila na forum dugo
mislila sam da bar na nasoj temici su fine zene koje razmenjuju iskustva oko dece,da smo tu da se druzimo i caskamo,kad eto ti
Ali dobro,bilo pa proslo...

tako da evo danas lazar nije u vrticu ide popodne sa mm kod dr da dobije potvrdu da moze u vrtic da ide nije isao cetvrtak i petak jer mu rastu 3 zubica odjednom 2 cetvrke i jedna petica izbila i druga nabubrila tako da je dobio temperaturu al samo jedan dan je to trajalo...dr kaze dete zdravo al eto zubi muce i nas ...pre neki dan sam isla sa lazarom do hrama mao prosetali bilo bas lepo vreme i tako a onda otisli u beogradjanku do igraonice i tako to je to 
slika je treca po redu!