ManagerGer

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Malo smo se raspitivali i mi mozemo odmah sa suprugom da putujemo jedino sto to dosta kosta, avio karte pa zivot u pocetku dok ne stigne prva plata itd.Normalno da nije isto kad putujes sam i kad putujes sa porodicom.Ako vi imate hrvatski pasos onda vam je citava procedura mnogo ,laksa dok moj muz ima pasos BIH i tu su vrlo slabe sanse da dobije radnu dozvolu iz ambasade iako ima i ugovor o radu i LMO.Jednostavno previse su rigorozni
    Part II
    ...Oni su vodili moju aplikaciju i odlicni su. Kostaju 2.500$. Sama aplikacija kosta 550$/osobi,lekarski pregled oko 120€/osobi i vize kostaju ~500$/osobi.Takodje tu su i avio karte koje kostaju ~700€/osobi...
    To sve mi placamo,moj momak i ja.Tvoje je,ako sklopimo dogovor,da polozis engleski sa svim cetvorkama i da ti zanimanje bude na listi.Dalje preuzima advokat...
    Sto se tice zaposlenja u Kanadi to ti ne treba.Ako imas nesto ugovoreno-sjajno jer donosi dodatne poene ali ako ne nikakav problem!
    Kao sto rekoh, Vlada i ja imamo opciju vencanja(koje bi se svakako desilo ne vezano za Kanadu)ali ja zelim da dodje sto pre,a mislim da je ovo najbrzi put.Tom prilikom bi smo usput pomogli jos jednoj osobi da dodje u Kanadu,tj. tebi.Na isti nacin sam ja dosla i veruj mi da sam prezadovoljna.Ako zelis vise informacija o samoj Kanadi(ja sam u Torontu)ne oklevaj da pitas bilo sta.
    Pozdrav,Lana
    Part I
    Hvala na odgovoru.Naime u ovome je stvar:moj momak Vlada i ja smo se razdvojili zbog mog odlaska u Kanadu tj. ja sam aplicirala prosle godine sa drugim momkom(kao sto bi ti sa mojim)zbog poena.Ostala je opcija ili da se nas dvoje vencamo ili da on aplicira sa drugom osobom cije je zanimanje na NOC listi i koja ima polozen Ielts.E sad,posto sam ja dobila posao ovde nije mi zgodno da dolazim u Srbiju i da se vencavamo,a zelim da mi se on sto pre pridruzi.Ja sam sa mojim drugom(koji mi je bio 'momak' zbog papira)aplicirala u aprilu 2011. a vize u pasosima smo dobili u oktobru 2011.Aplikacija nam je trajala 5 meseci!Zato smatram da ako bi ste aplicirali u aprilu bili bi ste gotovi do oktobra-novembra.
    Sto se tice samih uslova ovako:aplikaciju bi vodila advokatska kancelarija iz Zemuna 'Adriatic'...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back