lilihip64

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• i m,ene kad se ti javis , nesto te i nema , ma hladno i ja kad ustanem kuca hladna pa lozi i po drva , brrrr a i drva nestaju ali valjda docekam mart , kontrola 21 skener pa onda po dobijanju rezultata prvi utorak na onkologiju kod dr , pa kako bude , sta se moze , ne radim , bas se sad dobro osecam , osecam da mi se vratila i snaga , ona hemio bas iscrpi , ma bice ok , kako tako guramo , svaki dan novi dan , uvek nesto ruzno ali i lepo , pa sto bi lausevic rekao , prodje godina a dan nikako , hehe
    Vala baš je gadno... Ja sam od sutra na odmoru do kraja nedelje, ne bi li lakše pregurali ovaj deebeeeeli minus... A zamisli, jutros ustajem, stan leden, i nema struje od noćas!!! Šta li će još da me snađe?
    ma dobro sam.... Kako si ti? Tvoja kontrola baš daleko... Jel se dobro osećaš? Kakvo je vreme kod tebe, radiš li? Ljubim te! Uvek me obraduješ kad se javiš da znaš :)
    Juuuuuuuuuuuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................:zskace:
    Ma nije ni meni lose,sad sam isla do banke sa kolegom,iskoristila pauzu,tako smo se izgrudvali:grudvanje3:izvaljali po parku:sanke:vristali ko nenormalni:zblesav:sad sam usla u kanc,sva mokra!!!
    :zpozdrav2:
    lilihip-drago-mi-je-da-si-dobroz:)-.svakom-po-nesto-fali,Ja-da-ne-nabrajam,al-moramo-biti-pozitivni-:zzima:
    Nadam se najboljem ishodu svega lilihip,vjerujem u Boga i znam da me pozitivan stav i optimističnost drže jakom da se izborim sa svime!Puno mi znače ovakve pozitivne priče i uvijek se pronalazim u njima i vjerujem čvrsto u happy end!
    Juuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....Hocemo,nego sta,ma imace mesta i za Liki i Likitu!!!!!!!!!
    Ja skinuh 4 kg! Krenuloooooo
    sad 21 februara idem na uz vrata za tu zlezdu koja se prati i isti dan idem na skener abdomena i karlice , sve je na onkologiji institutu pa mi na jednom mestu , ja sad super , mene bolest nikada nije optericavala da me strah i slicno , vise mi bila za sale ali celi zivot mi se istumbao zbog nje pa mi to problem bio , sad nadam se da lecenju dodje kraj i zivot da bude normalniji , znam kako je kad umre roditelj , meni je u amanet ostao brat od 37 god koji ne radi nista vec broji zvezde , lako bilo dok mama brinula o njemu ali sad za mene je to previse bas , tako da takvi problemi mene izlude ali bice bolje , mora.vreme resi sve , kako god pa tako dan za danom idemo napred i sve ce biti ok ljubim te puno
    Ma dobro sam.... Treba da prodje jos vremena i da resim odnose sa majkom i bratom pa cu valjda da budem dobro... Nego pusti ti mene... Ja uvek imam neke zackoljice i probleme, verovatno kao i svi.. Kako si ti? Kad ti je kontrola tj skener? Veruj mi da stalno mislim na tebe i cekam da javis lepe rezultate!!! Ljubim te!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back