Volim. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Kod mene ništa, malo sam uspela da razgrnem
Sutra cu.
) u sredjivanju stana, nekom lepom filmu, casopisima, banjanju u kupatilu... 

Uh, Coca-Cola, moje omiljeno pice na celom ovom svetu, jos uz krisku pomorandze ili limuna i duplu cevcicu, srecna sam ko malo dete s celim paketicem ispod jelke
Ne pijem ja kafu ko kafu, fuj, mrzim je, samo nes, nes mi je rutina koja prija popu tusa ili kupke ili tako neceg opustajuceg
Hej, a gde radis?
Pijem nes kafu (trecu danas), grickam cokoladu (drugi red danas), slusam Lanu Del Rej (568934658034 put danas), i tako to
Limunada je super, osvezavajuca, samooo... Osim sto sam je probala, pila je nisam, davim se u svojoj maloj crveni nes kafe soljici
Sta radis ti?
Svece, stapici, vino, ma, magnifique
S kim je meni milije mogu da ti sapnem na pp
Jesi li smislila neki poklon? meni usled problema oslabila kreativnost i inspiracija mi bas i nije jaca strana kad bijem glavu o zid svaki dan. Malopre sam drugarici dala citav niz ideja, a za sebe da se snadjem ne znam pojma 
Ne znam sto ne mozes da otvoris link
Ej, jure me dva decka da budem sa njima, nemam pojma kako cu da resim to. Vreme prolazi brzo, a ja sam resenja bez
Gde ces ti?
Hehe, hvala ti, ali te molim da me ne povezujes ni sa kim, novca nemam a i kad ga imam, ode mi cas posla. Trenerka koja mi treba odavno je tek sad na red dosla, al' zato je novogodisnja haljina kupljena jos pre oko dva meseca
Evo jedne pesme koju bih ti pustila, zanima me misljenje, ja sam njom odusevljena