T@R@NTUL@

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• hahaha :) pa naravno.. mislim... kako su ljudi ranije ziveli bez struje... :D :D
    ja sam u rusvaju... popravljam ocene kupujem poklone za novu godinu.... nemam vremena da blejim za kompom.. znaci fuj :D
    Pa nisam jos uzeo karte....cuo sam da je jos ostalo,verovatno cu neke tribinske karte da uzmem....ne znam sta mi je ciniti....
    Nije lose nije lose,moze i bolje ali se ne zalim! Malo sam se preladio ali sad ce slava i vikend imam rodj. ima da se izlecim rakijomili nekim teskim alkoholom!!:twisted:
    thrash,black,death metal...po malo i to samo neke stvari punk..
    al uglavnom preferiram neku agresivniju muziku ne volim da se vuce i smara sto ne znaci da ne volim balade...al sta znam od bendova... Kreator,pantera,metallica,megadeth,testament,violator,death,sepultura(u vreme maxa)cannibal corpse, nile, dying fetus,chimaira(eto to je nwoahm uputio sam se cisto reda radi :p) i tako mogu do sutra redjati stvarno ima puno...
    pa kul...al sto se mene tice poznavanje tih zanrova...nebitna stvar..slusas sta ti se svidja a uputis se tek tolko da ne ispadnes glup..cela mudros'
    e ne znam to ne bih komentarisao .... jedan od vas se nije izrazio dobro ocigledno pa ste se pokacili...to vidi da rascistis s njim ja sam te skontao al ko sto rekoh zlo mi od te price :D
    ma skontao sam ja tebe...nego ta prica je sazvakana i ispljunuta mali milion puta na ovom forumu zlo mi kad neko krene o zanrovima podzanrovima,jos plus kad se javi neko ko nema veze sa zivotom dodje mi da obesim o sekiru
    da li mislim da se rok deli na pank metal i tak to?
    pa sta znam... kolko kontam metal pank i slicno je nastalo iz roka postalo vremenom dinamicnija,agresivnija muzikica...muzicari su se promenuli tekstovi...ali kad pogledas nekim hevi metal grupama i uopste bilo kojim metal grupama uzor su bili neki rokeri...
    ja se druze ne zamaram teorijom...slusam sta mi se svidja i sta mojim usima godi...
    ne nisam zatucan u jedan smer muzike...
    pitas jel znam pravo da ti kazem mozda i znam... al eto rekoh gore ne zamaram se teorijom ;)
    mene zovu narkomanka... zato sto slusam hipi muziku :D
    ali ja to smatram komplimentom.. prosto se ne obazirem jer ne slusam komercijalu :D :D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back