goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Slazem se, treba uvazavati svakog, pa i "neprijatelja", pokloniti mu taman onoliko paznje koliko skot zasluzuje.
    Video sam nakad ranije da se suprotstavljas drugar i dobro si to radio.
    Ne vredi biti dusevan prema nekom ko to ne zasluzuje, ja prvi ne zapodevam kavge, nije mi to u prirodi, ali ako krenem u fajt nemam obzira prema protivniku, za njega pristojnost, obazrivost i ostalo ne vazi.
    Hvala i tebi prijatelju. :D Nisam pobornik izolacije takvih, sve nesto kontam normalni smo ljudi, nema smisla da se grizemo, cak i sa onima s kojima se ne kapiramo, ali izgleda da ne ide tako. Mada nije ni izolacija napasnika resenje, ne treba takvima ostajati duzan, ako ih ignorises moze se desiti da se osile i postanu nepodnosljivi.
    hehehe to odgovaram na komentar drugarice da mi je avatar isti ja
    ... meni ucenje.... pa, islo bi mnogo bolje da ne odlazem pa gomilam :rumenko: ti si pametniji od toga,nadam se :)
    :lol: Nema na čemu drugar. Nego kako nego jeste. ;)
    Drugo nešto mene brine :D, ta tvoja sagovornica sa teme se izjasnila kako ne ulazi u kuhinju, e pa ne zna kakvu akciju propušta. ;):D
    Drago mi je da nisi ljut :-) Dobro sam, hvala na pitanju. Volim snuker, a trenutno je neki sampionat tako da tad stavim ovaj avatar.
    Cekaj_bre,o cemu se radi? Ako posecujes pf Religija ja to ne znam. Kakav je tvoj stav prema crkvi ni to ne znam jer ne posecujem taj pf. Ne znam stvarno sta ti bi? Ako si mislio da, zato sto sam u crkvenom horu, posecujem forum Religija, i da imam pojma kakav je tvoj stav prema crkvi, nije tacno. Znam kakve sve rasprave se mogu tamo voditi i ja ne bih da se upustam u to. Sta god da si pomislio nije tacno, meni je totalno svejedno ko kakav stav ima prema crkvi :) ajd pa pozdrav.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back