• аха, ок.. разумем. можда би му онда добро дошло да се бар поштено исвађамо, па онда у кафану на пиво :lol:
    Opet sam sebi poslala poruku.Ako je Vladan mlad, ma sve mu je oprosteno samo od sebe.Sazrece.Odoh u jazbinu, tj. na Filooooloski.
    Frendi, haha, da te Vlajko cita, zgrozio bi se.Ta naravno, Angie, no ja greskom obrisah sve zivo, pa se sad iz pepela dizem.
    vidim da sam dobila reputaciju, ali pojma nemam za koji post i na kojoj temi jer je (čudna mi čuda :roll:) obrisan
    Srbima je bio dobar knez Lazar, ali mnogo im je potrebniji despot Stefan Lazarevic.Hriscanstvo kao borba-ne, kao misija-ne vise.Hriscanstvo izumire.
    O, pomiritelju, da si reziser, svaki tvoj film bi imao srecan kraj.I Milosevic je bio mirotvorac.Sta ce ti onda borbeni avion?!
    Super ti je avion, bas si ga nasao, uh!Kad bih imala love, odmah bi kupila helikopter.Znam da nije lep ko tvoje avionce, ali, brate, ne bih izlazila iz njega.Bilo mi je odvratno kada ti je lik napisao nesto o petoj koloni.Inace, potpuno si u pravu.
    Obavezno cu otici na izlozbu.Vec sam rekla-toplo, humano, iskreno, miroljubivo i odlicno.Pravi odraz tvoje prirode.
    Хришћанство + не-екстремни српски национализам = кључ наше духовне компоненте !
    Са вером у Бога и србију !
    Prostor je sjajan, topao.Tema je zanimljiva 100%, ne znam da li je iko nesto ovako radio do sada.Sjajno je sto nisi "podlegao" maniru crnih boja, hevi metala, raznih neo-ukrasa koji bi te akcije pretvorili u neki neonacizam.No, ti si potpuno drugi senzibilitet, pa si koristio drvo, tople boje, svetle boje, jednostavnu formu i postigao si cilj.Potpuno zanimljiva izlozba o radnim akcijama bez trunke loseg predznaka, a tako je i bilo.Svaka cast.Ocigledno je da imas dusevni mir,a to si dobio rodjenjem.kako drugacije?Cestitam od srca.
    Ne, ne jos, ali cu.Vrrrrrrlo uskoro.Vlajko je smesan, mnogo smesan.Napravi mu neku petokraku, vidis da mu zivot nema smisla bez tog ukrasa.Pokacio je i smajlije, samo da te odobrovolji.Ajde umetnice, nemoj da te molimo.Mozes i meni, jer navijam za Zvezdu.Ove godine smo prvi, haha, oces u pare?1
    Gde si ti večeras na forumu, imao sam pitanje, tačnije predlog za tebe, za ponedeljak.
    Andjo, nacrtaj neku petokraku za Vlajka, dete ne moze u neobelezenu salu da udje. Uzarena petokraka, petokraka koja se kali i sl.
    Dobri su ti radovi, po mom misljenju, bolji su oni koji se bave apstraktnim, ali jedna fotografija je izvanredna, lala je lepa, pravi ti, a pivo je obicno.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back