goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ijao hvala :rumenka: Takodje i ja kazem za tebe...
    A za likove, hmmm pa proceni sam sta je najbolje da uradis.
    Kako je ko zasluzio.
    Pa s obzirom da od tebe do mene ima otprilike 80-90 km to bi ti bio izazov sigurna sam :D
    Hahaha kakvi crni putevi, pa trotoari su nam puni rupa, lomi narod noge, a kamoli staze za bajseve neke duze da se prave...pfff
    Mnogo bi mi toga voleli samo sto tesko da mozemo da mi promenimo ovo stanje. :-/
    Hahaha pa izmedju ostalog, i to sam naucila! :)
    Eto, taman kad si krenuo tim tempom mogao si da nastavis pravo, skrenes levo od Albukerkija i dodjes do mene :lol:
    Lepo lepo i meni, setkala se preko dana i uzivala malo po gradu...suncano je bilo, prijatno..
    Svidja ti se puding, e pa sad cemo po jednu kafu vazi :kafa: ;)

kafa.jpg
    http://2.***************/-FBIZuAvmVdY/TWugqYofAiI/AAAAAAAAa10/A65Kf5QtZqs/s1600/umetnicke-fotografije-12.jpg
    Hahah :pop: dzabe se mi cudimo i uporedjujemo jer ovo je ipak Srbija, zemlja u kojoj su cuda moguca veoma ... eh :)
    Pa ti si aktivan pasivan pusac? Znaci - pusis samo se pravis da to ne radis :lol:
    Na pijac otidoh i nadjoh sesir pravi, al pasulja ni jedno carobno zrno! :sad2: Sve su razgrabili, dusmani :lol:
    Lagana... i ... :aha:
    Mozda legne...
    Znas, svi mi imamo bar jednog andzela i jednog dzavolka u sebi... Ostaju i u magli oni kod kojih prihvatimo i koji kod nas prihvate sve strane medalje...
    ...Esencijalna Retkost...
    Znaci bio si vredan, super, sve ce to ici kako treba, bitno da si nasao kutije.
    Ja ustala sad, evo pijem kafu.
    Pupps ti zeli dobro jutro! :zag:

labradori-su-dobro-psece-drustvo-za-sportske-tipove-504x335-20081145-20101019010638-143586.jpg
    http://3.***************/_rvhBr22OiVM/TTc6ASJIsCI/AAAAAAAABlo/e_yFyaslZio/s1600/le-foto-di-tramonti-e-di-solitudine-nb14429.jpg
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back