Ceca79

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ubih se citajuci ali ne nadjoh taj post od Zlatne Koke gde je lepo slikala postupak pravljenja otvora:dash: .
    Hvala Ceco, figurice sam pravila pomocu kalupa koji sam sama izradila i nisam zadovoljna zato sto otisak u kalupu mi nije bio u nekim detaljima jasan i to mi jako smeta jer je vidljivo bas
    Hvala Ceco :D. Pravljenje ovog otvora je objasnila Koka na nekoj strani,pokusacu da nadjem pa da to vidis. Uopste nije tesko. Ja tortu premazem buter kremom i ostavim da se stegne, onda odozgo stavim malo parce parira za pecenje ( od prilike koliki ce mi otvor biti ),preko njega stavim u krug isecen beli fondan pa preko onaj u boji koji prekriva celu tortu. Na kraju isecem kao picu i otvorim,krajeve prilepim malo da se ne pomeraju i izvucem onaj papir za pecenje. Nadam se da ce ti ovo pomoci. :D Probacu da nadjem onaj Kokin post ipak je lakse kada to vidis.
    Hvala ti mila. Nemoj da te brine što je poruka polovična, važno je da je od srca :cmok:
    ja ne vadim jaja 24 sata pre :(
    tako da možeš i sama da sračunaš koliko je 2 i 2
    da tačno moraš da se držoš recepta, meni več ne bi uspelu, pa mi uspu ... neznam šta bi ti rekla, i ja sam majih bacila i bacila ..... ne uspu svaki put :) nema šta )
    nemam nikakve tajne, čak sam i na silikonu probala, pa ni to nema baš veze :)
    moraš sama da ootkriješ tajnu
    Hvala :) Torte su ravne zato što ih pravim u rastegljivom obruču za torte (imam okrugli i kvadratni), pa ih preko noći pustim da se lepo stegnu u njemu. A što se kombinacija tiče, one torte su stvarno jako dobre a recepte za njih smišlja jedna moja prijateljica. Ona ima fenomenalne ideje za kombinacije a nema smisla za fotografisanje. Pa pošto su joj recepti poduži, ja onda poslikam ceo postupak kako se pravi pa onda objavimo recept. Čoveku je odmah lakše kad vidi postupak po slikama. Pa ako te što interesuje, mogu da ti prevedem a imaš i postupke (npr: http://www.kulinarika.net/album.asp?hash=he4551ffplgmrbr0 ili http://www.kulinarika.net/album.asp?hash=8282iay5w849f1x6&offsetalbum=0 )
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back