cilence

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• draga hvala ti puno, kada se dobije bonice od majstora kao sto si ti znaci puno :)
    Hteo bih da Vam zahvalim na komplimentima koje ste uputili za naše proizvode.
    Jesu bili letos ali tek sad saznadoh za njih.
    Hvala Cilence, al' da ti kažem dzaba si gladna odavno je sve pojedeno. :cmok:
    Ima li nege taj recept za belu reform? Baš sam zahtevna.
    Cile hvala tebi na bonici. Rekla mi je Zvoncica da je recept dobila od tebe ali sam ispoštovala njenu dobru volju da ga iskucka do detalja. Samo da ti kažem da sam u onu manju gore stavila posle svakog fila krupno mleveni grilijaž od badema i lešnika i mogu ti reći da je super. Cile može još koji recept. Moji sada neće ni jednu drugu tortu i već me teraju da ponovim belu reformu. Cile srce si!
    Hvala Cilence :) Dobila sam savet od msneki kako da mi ivice budu ravne. Rekla mi je da ti stavis tortu u obruc, pa sam ja moju stavila u serpu :) Jos uvek nije savrseno ravno, ali je mnogo bolje nego ranije. Drago mi je sto ovde stvarno mogu mnogo da naucim od tebe i drugih divnih forumasica.
    hvala :) super je,svima se dopala i vise nego milka,bas je kremasta topi se,samo nije za neke zahtevne dekoracije
    Puno hvala na reputaciji.Slažem se za zvjezdice,al mi je bilo premalo fondana da bi bile deblje.
    Moj muž koji je najveći kritičar mi je reko isto što i vi.Nisam ni jako zadovoljna sa medama al bitno da se je
    svidjela svima sa rodjendana kao i malom slavljeniku.Dobila sam jako puno pohvala i komplimanta za tortu.
    A mislim da će ubuduće nekoliko njih naručiti kod mene.
    E pa hvala,jedna devojka htela to ali se predomislila,ipak ce srce sa medama....:)
    Al znam za ubuduce....
    E draga,ti si,koliko se secam,pravila tortu sa casom...Kako si pricvrstila casu za tortu?Ako to uopste moze...
    Hvala Cile. Ma ja sam stvarno amater a volela bih da sam sposobnija da količinski mogu više da napravim ali...!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back