Stevcina zabica 07.10.2011. zasto si siguran tako? kad si joj poslao poruku? sta si napisao, nisi se valjda sve izlajao u poruci?
zasto si siguran tako? kad si joj poslao poruku? sta si napisao, nisi se valjda sve izlajao u poruci?
kreki samuraja 12.09.2011. mora da nisam bila u raspoloženju tad da se dopisujem. poslaću ti poruku kad stvarno to mislim. Nadam se da si dobro inače i da sve ide glatko
mora da nisam bila u raspoloženju tad da se dopisujem. poslaću ti poruku kad stvarno to mislim. Nadam se da si dobro inače i da sve ide glatko
kreki samuraja 08.09.2011. nemoj ni te tužne smajlije i žal, i nema veze što me malo zajebavaš, sve je kul
gost 267708 30.08.2011. Ма јок брате, и све што више тражим све је горе, све нешто сујетно, фрустрирано.. Боже сачувај.. хахах
Ма јок брате, и све што више тражим све је горе, све нешто сујетно, фрустрирано.. Боже сачувај.. хахах
gost 275405 23.08.2011. Istina.Danas bi ga neko možda optužio za nedostatak empatije,ali verovatno je to bio i neki njegov način da sačuva zdrav razum.
Istina.Danas bi ga neko možda optužio za nedostatak empatije,ali verovatno je to bio i neki njegov način da sačuva zdrav razum.
gost 275405 23.08.2011. Hvala ti na informaciji.Uvek me je zanimalo,ali nisam znao da je baš tako loše.Bedak.
neizreciva 23.08.2011. imas klasicno lepe crte lica, bices izuzetno privlacan muskarac kad dodjes u srednje godine.....jadne te zene oko tebe ))))
imas klasicno lepe crte lica, bices izuzetno privlacan muskarac kad dodjes u srednje godine.....jadne te zene oko tebe ))))
C C CHERISH 21.08.2011. mali sladak si kao lutka,samo nemoj sa tog motora da se skembas,ja posle da te popravljam