goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Pojma nemam,moras pitati nekog ko me zna.Ne pricam bas cisto vojvodjanski,imam neki svoj mix. :lol:
    Па да, профил, немам ја то...
    А за Пефкохори, ..., ишла бусом, цене, онако, нешто је доста скупље, а неке ствари скоро ко код нас...
    На фејсу немам профил, и нисам нешто у том фазону, ....----
    Била у Пефкохорију.....дивно...
    ..однела ме струја...:hahaha:
    комп.ме зеза...:worth:..опет.:(
    А дошла с мора пре 2 дана...:D
    ...још сам тамо...:heart:...осећај ме још држи, а данас почела да радим, и не верујем некако, ...., супер...:think:
    Ovo poslednje što si pomenuo mi se naročito dopada. Naravno, loša iskustva ne treba da deprimiraju i obeshrabre, već da budu motiv da se traga dalje i da se teži uspehu. Ti nauci nam i služe da se bolje snalazimo u budućnosti. Svakako, posle padova je neophodan mali predah da zarastu rane i da se regenerišemo. Dužina predaha je propocionalna težini pada. To Ti, kao biciklista, dobro znaš. ;)
    Aha... Malo si korigovao... :)
    Ljubav nam se uvek prikrada odnekuda... Vreba nas... Samo se ponekad prepustimo, a ponekad, čak sasvim bezraložno, otimamo. Dakle, na Tebi je odluka. ;)
    Ma igrice su tu samo da izluftiram mozak pre spavanja. ;)

Stvarno je super što voziš bajs! :)

Laku noć i lepo spavaj.

:cao:
    Na žalost, ne. Mada mislim da bih mogla da se naviknem na to jako brzo i da bih baš uživala u tome. Ali, nekako se nema vremena...
    :)

Pre bih rekla da navirim da vidim koga ima. Ali, može da se kaže i da šacujem. Mislim da je taj izraz sasvim odgovarajuć. :D

Kako si? Ja sam celog dana nekako ošamućena, a pošto sutra imam neki lud dan, ranije ću u krevet (msm, ne kao obično u 3, 4, 5, 6.... :)).
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back