Mishonix

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• joooj..heheheh..cula sam za.Eugena ...hahaha :D

ima decaka breee! 60 devojcica-40 decaka..ok..konkurencija ako budes imala simpu bice velika..ali ***..ima dostslatkih momakaaa awww jos + nisu navijaci i huligani nego normalni

jedva cekaam!!! :D

tii?
    A pet razloga zasto NE upisati:
    1. neki ludi Eugen, Anica...:P
    2. retard od nastavnika fizickog
    3. nema decaka :D
    4. ....mnogo se uci...-.-
    5. nzm...:D
    Hahha...pet razloga...da vidimoo...
    1. velika skola
    2. drustveni je laksi
    3. bicu obrazovanija nego ostali...:D
    4. blizu je tas
    5. ide mi sedmica
    Pa neodlucna samm...joooj...Peta mi se cini teska.
    Nmg da provalim koliko bih dnevno ucila...posto nemam naviku duze od 2 sata...a ocu i da izlazim + nema decaka u razredima, ima da poludimo...:D

Nzm, verovatno Peta, bez obzira na sve, zato sto za Savu treba malo poena, a necu da zavrsim u nekoj skoli sa imbecilima, kapiras...joooj...
    jos ne znam.....videcu..jooj Boze koliko odluka >.<

sto promeni misljenje tako brzo? :D xD
    Meni lista ide ovako: Peta, Sava, Prva, Osma, Sedma....mozda prve dve obrnem posto sam neodlucna, ali u neku cu da udjem...:D
    Ja sam Katarina :)

Da li ima malo decaka? pa, mozda na drustvenom.
    Na prirodnom ih ima vise...a drustveni i prirodni smer idu u istu smenu tako da toliko i nije bitno....

ae hvala ti pa se cujemoo ;)
    4. i 5. su ti liste zelja...nama je 6. svedocanstvo...
    Znaci i meni dodje da se roknem necim...
    Peta - najteza, velika, malo decaka, prezahtevni profesori, ucis ceo dan i na kraju imas trojke - to sam ja cula
    Iiiii Sava mi se cini super - exkurzije su jedino u Savi od druge godine u inostranstvu, sam centar grada...29-ka i cao
    Btw...kako se ti zoves?? :D
    Pa nzm nikog...stv ne znam nista o skoli osim da je kao brend...
    Ja cu 90% u Savu...cini mi se Ok...bila sam juce do pete i bas je velika...jedino to...xD
    Pa ne toliko, ali kao nesto pocela da se druzi sa nekim likovima pa je sad kao nesto...-.-
    Drustvo u skoli - katastrasno
    Veruj mi, bila sam i ja...necu da se ogovaram...ne bih da se osvrcem...ali poznajem razne propalitete, pacijente...i kurvetine...kraj nam je katastrofa...
    ahaha...stoo? nzm kolko sam ja ukapirala ona je kao popularna ili shta....o.O

neam pojma bre..xD

a sto ti je prob. drustvo u tvojoj sk?

kod mene samii retardi
    Bila sam ustvari jednom do skole sa drugaricom i pricala sa nekom likusom...kaze da idete svaki dan od 9 u skolu...O.o
    Milica...ne znamo se sigurno, jer ja nzm nikog iz Sinise...mozda sa fejsa, ali sam ga obrisala tako daa...xD
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back