Alians

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• sada isto ja tebe da priupitam... sta bi sa onim decakom, pozerom malim... sto ga zamijeni ovim slatkisem?:D
    ovaj profil vise ide uz mene, ono sljastece roze je bilo kao pokusaj da sebe navedem na tu stranu:D
    :rotf::rotf::rotf::super: Fenomenalan zakljucak. E sad mi je zao sto nisi bio s nama danas, ismejali bi se k'o ljudi i zaboravili na probleme. :D Rasturi ga i istopi neka azdaja za tren. Nije uvek isti tip zene u pitanju, ali Sneshku se isto 'vata, efekat isti. :D
    E ta neka jedna, ali uvek pogresna i mene nekako ebe citavog zivota, bez obzira na promene. Slicne su te nase utakmice. :)
    Nije korisno biti emotivac kad je rec o muvanju ribica... :rumenko: Ali ti si jos mlad i mozes da promenis stil, metod rada, taktiku i sve... :D;)
    To je izazov, ali ne znam koliko je isplativo. Promena bi mogla da bude olicena u vidu neke dobre curice, ako ti neka takva zavrti mozak i osvoji ti srce bice promena. :ok: ;) :D
    Mislim da ti dobro kazu, ali ebi ga moj rodjak koji je otisao u vojsku se nije pokajao, a drugi koji je otisao na civilno sluzenje se kaje, ne mozes tu biti pametan, osloni se na sebe, sta odlucis - neka bude tako...
    Sto se tice vojske ja sam ti bio prva od najludjih generacija, ne racunajuci rezerviste, starije ljude, i mogu ti reci ono sto sam rekao i svojim rodjacima, ako mozes da biras potrudi se da ne odes, vise nema svrhe, na zalost, korisnije je da cuvas svoje zdravlje i da ne gubis vreme, niko ti nece reci hvala, a od ponosa i casti se ne zivi.
    Sad cu da ti shibnem pp. :D Samo malo sacekaj, nesto mi je nocas gust saobracaj.
    Pozdrav drugar. :D Bilo je, a i tebe smo spominjali, isporucili su mi tvoje pozdrave, hvala ti, ali najdraze mi je kad se ovako direktno cujemo. :ok: Jos da smo se videli. Nema te odavno, pitao sam raju da te nisu pokupili u vojsku, kazu mi "nisu koliko znamo". :D 'Ladno si danas mogao da nam se pridruzis. Ej covece citav dan smo sedeli i caskali, forumasili i bez racunara, preselili forum u kafanu. I tako satima... Pa za kompom ne bi ubili toliko vremena. :lol: Teme - razne, svi podforumu zastupljeni. :D
    :hvala: :bye:
    Znam, isti slučaj...:) Hajde, pa sredi te obaveze i da se družimo, pravih drugara nikad dosta. Pozdrav prijatelju. :D :bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back