Сталкер

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• http://3.***************/_1kO9WAlytJY/TOa3hpzjIAI/AAAAAAAAAH8/Dgyxays9iJ0/s1600/happy_weekend_1.gif
    Ма н нервирај се,немаш ништа од тога,,,,промени пар пута шифру у наредних неколико дана,и не верујем да ће ти се то више дешавати

Ma jok. Pa ko bi posle ovoga imao poverenja da pise ako se ne nadje krivac i ne preduzmu mere za sprecavanje toga?

To svakome onda moze da se desi, i tebi.

A moderacija i administracija imaju IP adresu, pa nek' provere.
    'ku noc.....ja sam se bas potresla i nije mi ni do spavanja - taj ko je to uradio - moze svasta da uradi.:(

Cao!
    Pazi Stalkeru, ja razumem da je "ludnica", ali je privatnost ovde ZAGARANTOVANA, prema tome, nema pravo niko da ti udje u nalog jer onda niko ne treba da ima poverenja da pise na forumu....dok mu se to ne desi, , ja sam, ovog puta bila "zrtva" ako se ne uhvati "taj neko" bice zrtva neko drugi.

Mislim, daj Boze da je ostalo samo na upadu u nalog (mozda cita pp moj) ali sta ako je neko pisao sa mog naloga pp? Sta ako je doveo u zabludu neke ljude o meni? To je vec kriminal

Mislim, nema tu "ocekuj - ne ocekuj" u pitanju je krsenje osnovnih ljudskih prava - na privatnost, i sto ej jos gore, usadjuje se strah u korisnika da ikad vise pise (ako se naravno ne pronadje "krivac").
    Шта је то видљив мод ?

To je kad ti zelena sijalica gori kad si ulogovan, kao sad tebi.

A ja sam u nevidljivom modu, dok se ne izlogujem, onda cu opet dapredjem na vidljivi (kao sad ti), i pisace u profilu u koliko sam se sati tacno izlogovala (poslednja aktivnost).
    А јел си добила потвдру од модерације пошто би она требало да има увид у IP адресе корисника који се логују на форум ?

Nisam ni pisala moderaciji, jer sam pretpostavila da je ovo "slucaj" za supere i admine, ali kome predlazes da pisem, pisacu...:ok:

Kazi.
    E sad, taj neko se prevario, jer nije video da sam stavila vidljivi mod,pa sam tako i primetila, inace jos ne bih. A odavno sam sumnjala na to.
    Steta sto nisam snimila stranicu, ali ima administracija valjda satnicu logovanja.

Sve sto znam to je da nisam ja i da sam nameravala tako da ostane barjos 10 dana, dokmi ne isteknu poeni, a mozda i nikad, jer ja uvek stavljam vidljivi mod (kad se zadnji put izlogujem) na duze vreme kad odlazim.
    Patako sto sam zadnji put (kada sam i tebi u rep. napisala) dakle zadnji put sam se te noci logovala na forum i izlogovala u 03.41h. Ukljucila sam vidljivi mod, da tako stoji, jer sam nepravedno kaznjena bila, iz protesta nisam htela vise da pisem . I sad, malopre, tj.oko 8, vidim kao da sam se logovala jutros u 06.38 (cini mi se), a znam da nisam.

A ionako su me kaznili zato sto sam navodno pritisnula 30 puta tyrouglic ( a znam da nisam, vec u vrh glave 15-tak puta), i tad sam jos posumnjala da neko to umesto mene radi, ali sam mislila da sam paranoicna i da superi i modovi lazu.

Tek kada sam videla ovo veceras (da sam se, kao,logovala jutros), zafrapirala sam sei shvatila da neko ulazi u moj nalog. A i nestale su mi 2 poruke, mada to je mogla i moderacija daobrise temu,pa nije to vazno, ali vazno je da se nisam logovaal od juce (ne nocas) u 03.41, tako je stajalo i trebalo da stoji. Kad sam videla sta se dogodilo, odmah sam se ulogovala.
    Pa ne znam ni ja. Nikome nisam davala sifru sa mog osnovnog naloga (picololeone), nisam luda valjda...

Jedino sam dala sifru mog klona od ranije jednom drugaru da pogleda kako se farba profil, sto on nije ni uradio...mada sam rekla administraciji, tj. supermoderaciji da mi banuje sada tog klona (ionako odavno nicemu ne sluzi...)
    А јел си покушала да промениш лозинку ? и да ли ће те модерација обавестити који корисник ти је упао у налог ?

Da promenila sam lozinku, a za sada mi se jedino javio Petar Vrangel koji ne zna ko je mogao da upadne u moj nalog. To moze Tab, ali njega nema....jos.
    Jedva cekam Stalkeru da vidim ko je, i do tad mi se, veruj, ne pise, a i nemam poverenja dok se "taj neko" ne odstrani potpuno iz pristupa lozinkama.
    Stalkeru,neko mi je upao u nalog (provalio lozinku), izbrisao 2 poruke jutros i dok ne dobijem odgovor i "krivca" od administracije, zatvorila sam pp da ne bi bilo zloupotreba.

Pozdrav tebi. :cao:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back