goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• U poslednje vreme sam u fazonu za recepte i kuvanje... ;)
    Ali ne mogu sve da napravim - ni da probam, jer sama kad bih jela imala bih 100kg...
    Ovako skupljam i čekam da nekome napravim :heart:
    :) Hvala. I Tebi neka je uspešna i razdragana cela - od ponedeljka do ponedeljka. :)

Uživaj u svojoj plišanoj tišini, Laku noć :)
    Divno za opuštenciju pred spavanje. Planirala sam još da radim, ali nagradiću sebe malim opuštanjem i ranijim odlaskom na spavanje. To će biti moj lični poklon samoj sebi! :D (pošto redovno sebi uskraćujem ta mala uživanja poput sna)

Potraži neku, tako malo "starinsku". Mora da se može naći neka. ;)

Evo i Tebi nešto lepo

Hvala! Divna je!

Ne čudi me što Ti se jede tako nešto. I meni bi da sam na Tvom mestu. :rumenko:

;)
    Ej, nikako da stignem da ti odgovorim :) Ja volim zivotne neke, tipa Put u zivot - Lava Tolstoja... Toplo preporucujem...
    Mada volim i stare Grke, oni su mi nekako neprevazidjeni, s ozbirom da su pisali pre nove ere, i do kakvih su sve zakljucaka dosli, i totalno se uklapaju cak i ovo moderno doba... I tako :)
    Ti si čudo! Ništa Te ne može iznenaditi! :) Gde je samo nađe...?

Laku noć i lepo sanjaj. Ja ću verovatno sa svega pola sata ili sat sna ujutru u svoj kanc. :(
    Da, i meni je baš legla. I to nekako neočekivano. :) I pitao si me nešto, ako se još sećaš :). Inače sam nestrpljiva i generalno ne volim da čekam (što je mana, ali eto...), a ovo se odnosilo na nešto relativno konkretno. ;)
    Možda Tebe smiruje, ali mene je baš pogodila noćas... Lepa je...

Laku noć, još jednom.
    Tvoja poruka mi je jubilarna, hiljadita. :)

Držim Ti fige da prebrodiš sve prepreke.

Hajde malo da loodujemoooooo :):

• Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back