Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
E Overe da te pitam,jel te ima na myspace-u,tamo sam ja mnogo cesce nego ovde pa dodji da se malo cesce dopisivamo posto vidim imamo ista shvatanja nekih stvari!
Desi brate sta ima,ja blejao godinu dana na nekom americkom MM forumu,smorio se ko nikad. Sta ti radis sta ima,jel ima neka svirka u skorije vreme..._?
AXA 18......razumem te ............nisi ti imao mnogo prilike da cujes i vidis drugu stranu,samo b92 dokumentarce.....jeebiga sta da ti radim.......i kakve veze ima srbija i cg sa nekim postom,ne razumem?
Ludom se necu ni truditi da objasnjavam........arkan je kriminalac i nemoj ga porediti sa slobodanom vise jesi'l cuo........legija je bio ratnik a ne profiter i jedino za cije je prljave radnje sluzio to je bio DJindjic.
A ako je tebe neko loshe vaspitao ili ne kapirash neke stvari ja ti lako mogu objasniti,slobodan nije bio profiter jer nije takva licnost a arkan mu je sluzio za neke druge stvari
Ebe mi se za B92 dokumentarce najvecoj propagandi ikada koje gluposti ti sine gledas........da te pitam nesto a jel i sloba napravio turbo folk onako namerno kako b92 kaze......aj ne palamudi.