bokaruki

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• ...jaaaoooooooo...pa da tebi je danas rodjendanko :heart:
    ...zelim ti sve sto i sama sebi zelis, zdravlja, ljubavi, blagostanja...:zag:
    ...srecan rodjendan draga moja drugrice....:D
    Auh...koja analiza...hvala Boka...skladna sam ja sva...ali nisam mrša i ravna :( a sve je lepše
    kada je telo vitko...garderoba lepše stoji ...Pozz i hvala :)
    ...dobro je bar da ne uzimaju narodi pare za neku glupost...nisam bas verovala, i ne bih da ti ovo nisi potvrdila..:)

...ajoj, draga moja, ti si bas mnogo preopterecena..pa dokle tako???
    ...imaju li oni nameru da ti nadju nekog bar kao ispomoc???

...vazi, javi se kad budes mogla....meni za 15-ak dana stize bekana slatka ponovo...a o ostalim planovima cemo
    ili preko pp-a, ili preko telefona..kako god uglavmom cemo biti u kontaktu:zag:
    ...pa najvise se i vide ruke, narocito leti...sve ostalo je nekako lakse "sakriti"...:)
    ...nego jel to stvarno radi..taj pein zum...gledala sam al nesto sam bila skepticna...

...e, danas sam kupila zeleni caj u rinfuzu...pisala sam na dijeti...ali sam malo u rebusu, meni je onaj filter bio jaci, nekako je i na solji ostajao
    jaci trag...ovaj onako, popih 2 solje kao nista....da li ja nesto gresim, ili to tako i treba ne znam...a svi su govorili da je ovaj jaci...(svasta)

...ajde uzivaj u vecerice draga...javni se kad mozes, a mogle bi i kafu da pijemo..:D
    ...eeejjjj...:zag:
    ...bas falis da znas...:cmok2:

...jesam, samo bih volela jos jedno 5kg, onda cu biti zadovoljna, a vezbe, znam sve
    samo nesto nemam jos uvek volje, a i jos me boli sve od onog glupavog pada,
    tako da ni ne mogu bogznasta da radim...jedino da setam i te vezbe za ruke bi
    mogla, to si u pravu....ruzno je kad se opusti znam, i ne volim to nikako...lepo si
    me podsetila....:heart:
    ..gde si draga, nema te danima....jesi li dobro, stizes li bar da se odmoris....ajde kad ugrabis vremena, bar javi kako si....pozzzz
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back