mnikolic4

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Hvala na pohvalama, ali i ja posustajem. Ove jeseni i zime mi je strasni opao imunitet i stalno mi nesto fali a ja na to nisam navikla, pa se samo nerviram
    Vazi ja sad ne radim pa imam vremena nekad sam radila u decijem dispanzeru na Aerodromumoj je 347781 ja imam bebu pa sad po ovom vremenu malo izlazimo,svratite kad hocete
    Evo obećanog recepta,nisam pregledala skoro slano cose,al cinimi se da je negde slican recept pa nebi da dupliram ,ako ga nema objavicu i tamo
    Ana Bekuta
    1,5 kocku lisnatog testa razvuci velicine velikog pleha i probosti ga viljuskom
    Posebno umutiti 500gr sitnog sira,malo soli bibera,4 zumanca,1 velika kisela pavlaka,ili mileram novokrem,300 gr rendan e praske sunke,i 300gr sampinjonamariniranih,mogu i sveze s tim da se prodinsatju,sve izmesati i na karju sneg od 4 belanca,istresti na lisnato testo i peci na 180 ,dok nedobije zlatno braon boju,kada se izvadi iz rerne narendati 300-400gr trapista...Moze da se sluzi topla i hladna,ja najcesce hladnu,a i lepse se sece kada je hladna
    Pozdrav
    Juce nisam svracala na forum, tek sada vidim cestitke za rodjendan.
    Sa zakasnjenem srecan rodjendan, od srca Vam zelim sve naj :rodjendan: :vatromet: :cmok2::zag::bye:
    I ovde zelim jos jednom da vam cestitam rodjendan i izbacite ono ( i dalje ucim, ali mi je ostalo malo vremena) jer samo dragi bog zna koliko nam je ostalo vremena.Pozdrav!
    Pronasla sam receptic na strani 10, jer je to to kao na poslednjoj slici koju si postavila?
    Vidim da ste na forumu, bas mi trebate. Pravila bih punjene smokve ili kako se vec zovu kolacici, jer je recept vec otkucan?
    Pozdrav.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back