Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hvala. Moja cerka ima tog konjica i na njemu su takve boje, slazem se da bi bilo efektnije da su drugacije, ali sam pratila original koliko sam mogla. Jos jednom hvala puno.
E,ovo volim kad ima i negativna kritika.Tacno Lily, i ja sam to primijetila,ali kasno.Prvobitno su htjeli ikebanu bez mladenaca,u zadnji cas javili za mladence,prve koje sam nasla stavila,ali ipak sam trebala cvjetic skinuti,odudara sto jest,jest.Hvala ti.
Mnogo ti hvala!Ne mogu ti opisati reakciju njegove mame kad sam rekla da je to poklon za njenog sina, od mene i moje porodice. Znaš kad ti neko od srca poželi svako dobro ovog sveta, da samo se u radosti budim, a u sa mirom i ljubavlju u srcu da zaspim, da samo me sreća prati, da nemam sitnih para jer mi ne trebaju u novčaniku već samo krupne...I tako...da ne nabrajam.Ali jako emotivno...I tako sam puna pozitivne energije.I za danas su naručili još jednu tortu, još veću.Postaviću sličicu sutra
Hvala Lyly na komplimentu, ja sam uz moju mamu zavolela kuhinj. Oduvek uzivam u spremanju raznih specijaliteta i poslastica i uvek je to bilo u krugu porodice i prijatelja, ali tek od 11.meseca prosle godine ja sam pocela da spremam i za druge. Hvala za bonicu!