goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ja preferiram filmove po istintom dogadjaju, komedije, i istorijske filmove (u skorije vreme snimane).
    Jel si gledao Duplex, komedija, sa Ben Stilerom?
    Kakve ti filmove volis?
    P.S. Ustav - sloboda misli mi je najsmesnija :zcepanje::zcepanje::zcepanje: Nije mi jasno ko kontrolise tu slobodu misli, ili recimo da je zabranjena sloboda misli, kako ce znati kad sam pomislila nesto sto je zabranjeno :zcepanje: ili clan 62. kako je kontradiktoran, prvo kaze: svako ima pravo da slobodno odluci o zakljucenju i raskidanju braka. (znaci i dva muskarca imaju pravo da zakljuce brak), a sledeca recenica - brak se zakljucuje na osnovu slobodno datog pristanka muskarca i zene pred drzavnim organom. Izgleda da svako moze da tumaci kako mu je volja :zcepanje:
    Hvala Goxili :D
    Sta radis?
    Ej jel si ti procitao nas ustav? Ja sam se zgrozila, na samom pocetku, od one nazovi preambule ili sta je vec, pa sto dalje citam sve vise kontam koji je glupak ono pisao...
    Hvala za bonu :)
    Sluzi ustav, i te kako :)
    Supreme_pizza.jpg

Sta ti radis? Kako si?
    E ono za Slobodu, to se zezam malo "swatku malu glumicu", simpaticna mi je skroz, kao da je ispala iz bajke neke :D
    U pravu si :ok:....nisam bukvalno mislio:lol:....ono fora kad se ne slažeš s nečijim mišljenjem npr opet tu nešto koprofagišeš!;)
    Šta je baljezgao sad,branio rvate što su U zamjenili petokrakom?:think:
    Nesto sam razgovarala sa profesorkom, i rece mi da obavezno pogledam Svajcarski ustav. I dosla ja kuci, i skontam da uopste nemam nas ustav, a treba za par dana da pocnem da pisem taj rad. I trazila, a ono svugde onako online da gledas, nigde da se downloaduje...
    Bas ti hvala, spasao si me :)
    Ma nasla sam ga na netu al ne moze da se skine, poludela sam. A treba mi radim neki kao seminarski, pa mi treba bas na racunaru, da mogu da ga upotrebim i kad nisam konektovana na net, tj kad sam u citaonici na lap topu gde nema wireless i tako to... Al nema veze, videcu jos negde da potrazim, mora ga biti negde :)
    Hvala za strudlu, obozavam s orasima :D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back