lavicazar

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Videh da sam ti odgovorila kod mene umesto kod tebe pa evo da ispravim.
    "I cime joj cistis crvenilo?
    Izvinjavam se ako si postavila."

Angel eye je svo crvenilo ocistio,rekose na takmicenju da ga imaju u
    PET STUDIO - BLACK ELEGANCE
    www.petstudio.rs
    cena je 50e,ili sacekaj da dobije Sanda.
    Koja agencija ti je preporucila? Nisam bila tamo ali ne bi bilo lose da pronadjes komentare na stranim sajtovima o hotelu koji preporuce posto nasi obecavaju brda i doline a ne bude bas tako na licu mesta. Srecno u potrazi. :)
    Ne znam sta da ti kazem,mi smo bili smesteni u Barbatima(20km od Krfa), svaki drugi dan isli negde po ostrvu a kupali se u Ipsosu, nije nam smetalo,pa auta imaju klime,Ipsos je udaljen 14 km ali je plaza neuporediva. Ako zelis da ti sve bude na dohvat ruke,da se ne cimas ,mozda bi bilo lepse da nadjes neki aranzman za Halkidiki,Hanioti i Polihrono imaju jako lepe plaze ,gradici divni za setnju i ne moras nigde van tog mesta,to je ono bas pravi odmor,mi isto ove godine razmatramo te blize varijante..:bye:
    Paleokastrica ima uglavnom jako hladnu vodu,plaze su male i ogradjene stenama pa popodne brzo ostane bez sunca,raspitaj se jos malo. :)
    Ima aerodrum ali ako se odlucis avionom,sto nama nije bila opcija jer je greota ne obici sto vise od ostrva,onda pogledaj sta nudi http://www.kalodoukas.rs/ oni su za ostrva i avionski prevoz po meni najbolji a ne deru sa cenama. :)
    Super tako i treba,nema zmija,bar ja nisam videla a ni cula od ikog.. :) Na Krfu posluje jedna nasa agencija "Tamo daleko"(preko njih su dosta povoljnije karte za trajekt,ako dolazite autom),upoznali smo ljude iz Nisa,sa dvoje male dece, koji su dosli dirktno tamo i preko njih nasli jako lep smestaj po istoj ceni po kojoj smo mi uplatili u februaru,a cini mi se i da je bila bolja lokacija.. Evo ti njihov link pa mozes mailom da se raspitas.
    http://www.tamodaleko.gr/component/option,com_contact/task,view/contact_id,1/Itemid,29/
    dsc04642s.jpg
    [/URL][/IMG]
    Evo jedne plazice na kojo smo se jedan dan kupali tamo je prosto greota ne obici vise mesta.
    Joj ne znam sad cene,ali nije rano ja sam prosle godine uhvatila isto posle sjma aranzman i bilo je super jeftino,cini mi se oko 400e smestaj u apartmanu za nas troje ,put nas je izasao oko 320e,hranu mozes kupovati u Lidlu a nisu ni restorani preskupi. A odnos grka prema nama je predivan totalno drugaciji nego na kontinentalnom delu,ovi nas zaista cene i postuju kao bracu.
    Uglavnom nisu,nama je najlepse bilo na plazi u Ipsosu,pescana, velika ,mozes staviti svoje peskire i suncobrane me moras iznajmljivati,ima dosta radnjica,nije guzva na plazi ako imas auto mozes ici i na neke puste plaze.
    More je predivno,toplo bez talasa, cisto, nema guzve na plazi u sred sezone ,mi bili u julu,jedina guzva je u samom gradu Krfu,ali tu izlazis uvece i lepo je kad ima ljudi a sam grad je fantastican,moja prijateljica je bila prosle godine i hoce ove ponovo,stavicu ti sutra par slika da vidis,odusevices se. :)
    Nisam bila na Tasosu,bili prijatelji,odusevljeni su,ja sam proslog leta bila na Krfu,on je fantastican ne mozes pogresiti ,a i moze se kolima(pogotovu ako su dva vozaca) skoro sve vreme je autoput.:)
    Hvala puno :D Ako bude zatrebalo javljam se.... nego jel ovo pp ili nesto drugo? Sad gledam sanduce i pise 0 poruka a dopisivale smo se :D
    Da da sad se sjecam Maltezer Tezi :)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back