Quantcast

Nedavni sadržaj od van halen 1995

 1. van halen 1995

  Kafana Kod Lude Metalke III AVE BODLJIKAWI edisn

  Ima to dosta prednosti, pogotovo u praktičnom životu. Jesi li otkrio šta si u podznaku? :mrgreen: E da, otkad ste zaoštrili naziv teme? Jeste li sad zvanični kult? Ako jeste, onda ovo predlažem kao vašu zvaničnu himnu :
 2. van halen 1995

  Kafana Kod Lude Metalke III AVE BODLJIKAWI edisn

  Čestitam! :klap: Evo, na nekim sam pomešanim vibracijama... delimično na onim na kojim funkcioniše forumska sestra mi, Dia, a delimično forumska keva mi, Agata. :mrgreen: Tako da to kanališem ispisujući neke astrološke spise u neku svesku, slušajući Accept. I našao sam za Bikove sad jednu...
 3. van halen 1995

  Kafana Kod Lude Metalke III AVE BODLJIKAWI edisn

  Šta ima, bikovski druže? :)
 4. van halen 1995

  Kafana Kod Lude Metalke III AVE BODLJIKAWI edisn

  De ste metalci? :mrgreen:
 5. van halen 1995

  Planetarijum

  Malteški soko, od Dešijela Hemeta. Ima i film, mislim da je Hemfri Bogart glumio u njemu. Planirao sam da čitam i nešto od Džima Tompsona i Džejmsa Elroja.
 6. van halen 1995

  Planetarijum

  Sećam se da si pisao da voliš noar filmove. I ja ih volim. I knjige, a i igrice na kompjuteru, koje su odrađene na taj fazon. Zanimljivo. Iskreno, nisam nešto oduševljen procedurom instaliranja niti eventualnog plaćanja, ako ne moram. :mrgreen:
 7. van halen 1995

  Planetarijum

  Super! :mrgreen: Hvala Trumane, živ bio. :) Aha, ok. Blago tebi... ja gledam neke filmove od pre 100 godina, ne možeš to naći nigde. :hahaha: Srećom, ima ih dosta na jutjubu, ali uvek valja imati dodatnu opciju za svaki slučaj.
 8. van halen 1995

  Muzika za dušu

 9. van halen 1995

  Planetarijum

  Ok. Hvala, zapamtiću za kms. :) Meni Pirate bay uglavnom služi za filmove, pa da li možda znaš neki dobar sajt za onlajn gledanje filmova? I sa kojih sajtova inače skidaš?
 10. van halen 1995

  Planetarijum

  Ljudi, šta mislite - koliko je bezbedno skidati sa Pirate bay? Skidam godinama odatle, ali sam tek skoro primetio da sad na sajtu stoji i mesto gde se nalaziš kada skidaš i neki broj, koji ne znam šta znači jer se ne razumem u kompjutere :lol:. Vidim da se na stranim sajtovima pominje Nord...
 11. van halen 1995

  Planetarijum

  :lol: Ovde treba natalne da stoje umesto menija. :mrgreen: Tipa : naručiću jedan Mars u Škorpiji. :lol:
 12. van halen 1995

  Planetarijum

  Srećan 8. mart devojke! :zag: :cvet: :heart:
 13. van halen 1995

  Kafana Kod Lude Metalke II

  Drage dame sa kafane - svima vam želim srećan 8. mart i puno žestokog metalisanja! :heart::cvet::zag:
 14. van halen 1995

  Muzika za dušu

 15. van halen 1995

  Muzika za dušu


Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.