Quantcast

Nedavni sadržaj od Sunday1

 1. S

  Vanzemaljci

  Ako cete citati, citajte originalan tibetanski tekst, a ne o vamzemaljcima, kakvi vanzemaljci?
 2. S

  Nauka i tehnologija ugrozavaju opstanak ljudske rase, bio diverziteta kao i cele planete

  Grci se i kezi koliko hoces, ali covek je Bozje bice.
 3. S

  Upitan opstanak bele rase

  Bela rasa spojice se s androidima, i tako zivece vecno.
 4. S

  Veliki protest u Sarajevu zbog mise za ustaše: Više hiljada građana poručilo “Sarajevo je grad antifašista i grad Valtera”

  Hoce, bice, samo je pitanje vremena kad cete vi nestati s ovih prostora a Bosna postati srpskom. Upamti to balijo. Vreme vam odbrojava, sekunde su u pitanju.
 5. S

  Корисне духовне поуке

  Ne znam ili neću vizualizovati ni ostala stanja uma, a ne smirenje. Kako biti i ostati smiren?
 6. S

  Cudan ukus cesmovace???

  Procitao sam podatak da u vodi postoji kancerogeni element koji izaziva kancer. Od toga su mnogi umrli na Zapadu. Kazu da to ovisi od vodovoda, i lako je prepraviti stvar i uciniti vodu neskodljivom, samo je pitanje volje i htenja.
 7. S

  Pocela NLO invazija?

  Sile podnebesja.
 8. S

  Duša - ljudska energija - arhivsko vrijeme - reinkarnacija -

  E pa ja ne znam šta je to. Ne znam da li sam ja to predvideo, pošto sam sebe zamišljao kao kostura, ili sam ja kriv i prouzrokovao tuđu smrt. A više mi se puta dešavalo da zamišljam loše stvari i one se ostvare. Umrla je osoba o kojoj ja nemam pojma, moja majka je videla pogrebna kola, a ja sam...
 9. S

  Duša - ljudska energija - arhivsko vrijeme - reinkarnacija -

  Šta znači kad misliš da ćeš umreti danima i onda umre druga osoba? A znaš da smrt dolazi. Da li je mislima moguće ubiti neku osobu nenamerno i ako je šta misliš o tome, da li sledi Božija kazna?
 10. S

  Остаће само један: Русија или Америка

  A šta imaš ti od toga što je Rusija siromašna? Ona i dalje ima enormnu snagu. Ti misliš da će Srpska propasti bez Rusije, pa u tome vidiš nadu. Ti i tebi slični apsolutno nemate ništa od te propagande kako u Rusiji nema ništa. Najbolje se videlo u Siriji koliko je Rusija jaka kad je ubila 33...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.