Quantcast

Nedavni sadržaj od poratak

 1. P

  Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

  :D hvala na komplimentu ovako na neviđeno :per: Šalim se. Mogu će da ga ne zanimam.... i meni se to mnogo puta desilo....... ali ja ništa u životu nisam ljepše, pristojnije, odmjerenije srela... inače to je jako teško u ovom mjestu u kom živim ma uopšte na ovom području. Zvuči :rotf:
 2. P

  Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

  Interesuje me Vase misljenje i vidjene ponasanja jednog muskaca ako možete da mi odgovorite. Naime poznajemo se dugi niz godina, srecemo se na najrazlicitijim mjestima, sasvim nenadano, nekada bukvalo i licem u lice, ali on i ne gleda u mene. I kada me slučajno vidi okrene glavu kao munjom...
 3. P

  Kako da se ugojim brzo

  Ma jedeš i kad treba i kada ne treba. Tako sam i ja. Sada ne mogu da smršam. Malo sam pretjerala. Slatkiši me ubiše a i grickalice.
 4. P

  Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

  Ja bih se opredjelila na hipnozu. Znam neke ljude koji su prezadovolji tim tretmanom. Bez ikakvih propratnih nervoza i svega što ide uz to. Ma super je.
 5. P

  STRES, EFEKTI I POSLEDICE I KAKO GA PREVAZICI

  baci te se na neku meditaciju. Inače odosmo do đavola. Pišem iz iskustva!
 6. P

  Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

  Evo baš bih voljela da mi muški forumaši odgovore na pitanje.... Interesuje me Vase misljenje i vidjenje ponasanja jednog muskaca?! Naime poznajemo se dugi niz godina, srecemo se na najrazlicitijim mjestima, sasvim nenadano, nekada bukvalo i licem u lice, ali on i ne gleda u mene. I kada...
 7. P

  Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

  Mene baš interesuje muško mišljenje i ponašanju muškarca prema ženi. Divno je što postoji ova rubrika da muškarci odg. ženama i tim sam baš oduševljena. Naime, poznajemo se dugi niz godina, ne srecemo se cesto ali kada se sretnemo onda je to na najrazlicitijim mjestima, sasvim nenadano...
 8. P

  Gljivice na nogama

  ima jedna krema na bazi cinka koja super pomaze protiv toga. Samo dok je nadjem napisacu ti kako sezove. Ja sam je nabavljala u Njemackoj ali mislim da se sada moze naci u kod nas.
 9. P

  HELIKO BAKTERIJA za DR

  Meni je super pomogla Aloja vera ali ne ona koju ima kupiti u apoteci nego samo ona koja se kupuje u njihovoj prodavnici.
 10. P

  Bezbolni porodjaj uz pomoc hipnoze!

  Imala sam iskustvo sa hipnozom u nekim drugim stvarima i mogu reci sve najbolje.Samo naravno ako covjek podusti da se hipnotise. Tako da vjerujem da je muce i ovaj problem rijesiti hipnozom. A nekako mi i logicno da porod ne bi trebao da boli. Jednom prilkom sam gledala svoju krerusu koja je...
 11. P

  Theta healing

  Dragi, interesuje me da li neko ima iskustva sa Theta healingom? Veoma cesto nailazim da tekstove o ovoj tehnici lijecenja pa ne zanima da li ima neki forumad koji ima iskustva sa njom? Hvala!

Top