Nedavni sadržaj od ja sam34

  1. J

    Krvna slika

    Jasno mi je to, hvala, svako dobro.
  2. J

    Krvna slika

    Ma znam, to me i ne brine toliko, verujem kad bi ponovio da bi bilo smanjeno. jedna dr opste prakse mi je rekla da je leukemija da bi sve otislo u nebesa, a posebno leukociti, crp, se. Ja sam veliki panicar, pa mi treba vise misljenja. Trebam jos da uradim od analiza, na neke bakterije i krvnu...
  3. J

    Krvna slika

    Pa imam kod kljucne kosti. Niko mi jos nije spomenuo biopsiju. Za taj NEUT# vidim da cak nije ni tolko povisen jer u nekim labaratorijama gornja granica ide i do tih 7.5. Sve u svemu jeste malo pocecanje to nije sporno, da napomen da sam skoro zavrsio sa antibioticima zbog neke infekcije, a u...
  4. J

    Krvna slika

    Ljudi uradio sam krvnu sliku, da li bi se iz nje videlo da je u pitanju limfom? Evo krvne slike WBC 11.5 (4.0- 10.0)+ RBC 5.23 (3.8- 6.2) HGB 167 ( 120-180) HCT 0.461 (...
  5. J

    Bol u testisu

    Hvala puno.
  6. J

    Bol u testisu

    Jel moze to imati nekakve veze sa tumorom testisa? Da li je nalaz uredan sa te strane?
  7. J

    Bol u testisu

    Da li beko ume da pritumaci nalaze?
  8. J

    Bol u testisu

    Hvala na odgovoru. Ja takodje vodim racuna uvek o tim stvarima, gledam uvek da ih namestim da ih ne prickinem. Fora je u tim klacifikatima tackastim u nalazu, ne znam sta bi to znacilo, da li je opasno itd...
  9. J

    Bol u testisu

    Da li moze pomoc? Zbog bola i nelagodnosti u levom testisu javio sam se urologu. On mi je dao antibiotike i poslao na UZ. Na nalazu UZ puse sledece : Testisi su normalne velicine, glatkih kontura, normoheogene, hemogene strukture, ocuvane cirkulacije, sa nekoliko tackastih kalcifikata na desnom...
  10. J

    Anksioznost

    Sada kao da je manje, desavaju se ali ono verovatno i ja ignorisem. Hvala na svemu.
  11. J

    Anksioznost

    Ahahahaha jeste tako. Jel je potreban recept za presolol? Jel postoji neka zamena za koju nije potreban recept? Koliko se pije msm posle kolko se ocekuje piboljsanje?
  12. J

    Anksioznost

    Bio je meni par puta povisen pritisak 150 sa 90 ali kod lekara opste prakse bude 110 sa 80 ili 120 tako se vrti sve u svemu normalan. Brate bas deluje jezivo ovo sto si rekao ta propadanja i gubljenje to. Meni ovo moje kad uporedim sa tvojim deluje kao nista ali bukvalno kao nista. Jesi pomogao...
  13. J

    Anksioznost

    Ali be znam vise kako i kod koga da idem. Oni samo odrade ekg i gotovo. Da nisam privatno odradio UZ nikad ne bih ni stigao na red u drzavnoj. Stvarno ne znam vise gde i kome da se obratim. Svi govore ne razmisljaj o tome, a stvarno posle UZ nisam razmisljao ali to se desava i desava, cak nemam...
  14. J

    Anksioznost

    Ne osluskujem stvarno, nego osetim jednostavno, bas je neprijatno, Ni puls nisam merio, ni nista ali ono kad legnem ne vredi kad iskace iz grudi i preskace. Kako je kod tebe bilo?
  15. J

    Anksioznost

    Mislio sam da uzmem te vitamine pa da vidim jedno mesec dana pa ako ne pomaze krenucu na lekove za srce. Ne znam ne mogu uopste da legnem na levu stranu uvek osetim i na ledjim, i u vratu, tako kad razmisljam imam utisak da mi ceo dan lupa i ne znam da li to moze da bude psihocki posto sam...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.