Quantcast

Nedavni sadržaj od Isobel

 1. I

  dohrana adaptiranim mlekom i muke sa njom

  A zašto joj je prepisana dohrana? Dojite je češće, pa ćete imati više mleka. Besmisleno je pričati koliko je majčino mleko hranljivije od formule.
 2. I

  Plazma keks

  E, btw, kad je moj komšija krenuo u vrtić, slična situacija se desila. Oni ljudi sremci, stalno jedu neke kobaje, slaninu, šunku... A klinac voli da jede, debeljuca. I svaki dan ga pitaju šta je bilo da se jede u vrtiću za doručak, on kaže "ništa, samo leba":)
 3. I

  PEGLA

  Jel ima onaj program za samočišćenje? Možda da probaš da je očistiš. Meni je Rowenta crkla veoma brzo, trajala je možda nešto više od godinu dana (taman da ne mogu da iskoristim garanciju). Doduše, sipala sam i običnu i destilovanu vodu (pisalo je da može ako se čisti redovno). Možda je nisam...
 4. I

  GDE IMA DA SE KUPI...?

  U Zemunu u Glavnoj, blizu Beba kidsa, tj. preko puta robne kuće. Ne znam da li ima negde u gradu.
 5. I

  GDE IMA DA SE KUPI...?

  Pwl butik u Piramidi, domaća proizvodnja. Super su im kreacije, i nije preterano za takav kvalitet. Npr. za normalan donji deo trenerke (nisam gledala 3/4) 1800 dinara.
 6. I

  Dečiji biseri

  Tosicka, i ja imam pricu iz crkve od pre neki dan. Ušli mi da zapalimo sveće, a moj sin kad smo izašli pita, (valjda je neka žena stajala u uglu i molila se, nisam uopšte obratila pažnju): A što je ona baba u kazni????:)
 7. I

  50 Foods to try at least once during your lifetime

  Bio meksički fast food na Terazijama, pre jedno 6-7 godina. Zatvorili, valjda im nije išlo. Ja jela jednom, bljuvala sam vatru. Izgledala je na prvi pogled mala porcija, ali realno ne možeš više da pojedeš koliko je ljuto.
 8. I

  Masina za sudove

  Helen, ja sipala 1.5 kg soli i litar vode. Nisam stavila onu tečnost za ispiranje, jer sam kupila one tablete 5 u 1 ili tako nešto. Navodno, sa njima ne treba ni so, ali sam ipak sipala, za svaki slučaj.
 9. I

  sarmice od vinovog lisca

  Bolje su od raštana. Samo ne znam da li ima da se kupi na pijaci, ponekad seljaci donesu, ali treba pronaći. Ja napravim običan fil, meso, pirinač, šargarepa, zelen, jaje, malo vode, začini - aleva paprika, začin od povrća, biber, valjda nisam nešto zaboravila. Listovi raštana se blanširaju...
 10. I

  Masina za sudove

  E, super Hellen, i ja sam svoju počela pre neki dan da koristim, ipak sam morala da zovem majstora da priključi. Super je, stvarno, odlično opere, i onaj savet da se ostave vrata otvorena kad završi sa pranjem pali. Posudje mi se blista, a naročito arkopal, koji je baš bio zamazan, tj. može...
 11. I

  Masina za sudove

  Ti si probao, pa ti se nije dopalo? :)
 12. I

  Masina za sudove

  Zene, a gde da stavim tabletice? U uputstvu mi nista ne pise, jel u onu posudicu za deterdzent, ili u onu okruglu gde se stavlja sredstvo za ispiranje?
 13. I

  Masina za sudove

  M ni ja pojma nemam, kupila Gorenje, a presudno mi je bilo što ima 5 godina garancije i što u njih imam poverenja, imam njihovu mašinu za veš i za sušenje i zadovoljna sam. Ovi u radnji pojma nemaju, kad ih nešto pitaš, iznenade se, kao dobićete uputstvo, pa pročitajte!? Moja ima nekih 5...
 14. I

  Masina za sudove

  E, sad ozbiljno, ja juče kupila tj. dovezli mi mašinu za sudove. Još je nismo namontirali i sada proučavam uputstvo, spominju tu so za omekšavanje vode. Ništa mi nije jasno, ako stavim te somat tablete ili već šta se stavlja, da li mora i so?
 15. I

  Pod stare dane bih htela da naucim..

  Ne znam koliko je slično, ali ja sam pre mesec dana prvi put stala na klizaljke, i super mi je bilo. Baš je zabavno. Kazu svi da je vrlo slično voziti rolere i klizati. Ja sam samo na kraju jednom tresnula na doope, taman kad sam se oslobodila:). I hoću opet da idem, nego nemam vremena...
Top