Nedavni sadržaj od DOBROSTOJECI

 1. DOBROSTOJECI

  Koje vam je savremeno oružje najstrašnije?

  Veštačka inteligencija, EMP, snopovi brzih nano čestica...
 2. DOBROSTOJECI

  Kako treba da izgleda idealna drzava?

  Venecuela je zemlja sa najvećim naftnim rezervama na svetu. I najlepšim ženama. Priroda bogom dana. Narod gladan i bedan. Švercuje se gorivo iz susednih zemalja. Iselilo za godinu dana dva miliona stanovnika.... A mogla bi da bude prva koja bi ličila na ovaj opis postavljača teme...
 3. DOBROSTOJECI

  Kako treba da izgleda idealna drzava?

  Koja se idala - udala. Gotovo je. Stižu Ukrajinke.
 4. DOBROSTOJECI

  Putin potpisao ukaz o specijalnim ekonomskim merama zbog zapadnih sankcija

  Sve ove mere Rusije su samo još jedan dokaz da se Putin zaglibio u Ukrajini, i da od blic-kriga očigledno nema ništa. Loše je ovo isplanirao i odigrao. Izabrao je i zastarelu taktiku ratovanja. Sjebaće Rusiju (na moju žalost).
 5. DOBROSTOJECI

  Sad je svima jasno kakva je to "zapadna demokratija"

  Od nastanka homo-sapiensa , nastala je i laž. Jevreji su tradicionalno trgovci i stočari. Pa nisu mogli ti koje navodiš ( Maje, Inke, Japanci...) da trguju sa nama. Najveća laž i zlo koje su osmislili Jevreji je komunizam, u koji vas nekoliko ovde fanatično verujete. Jesu bogati, prosečno...
 6. DOBROSTOJECI

  Sad je svima jasno kakva je to "zapadna demokratija"

  Oprosti ako sam bio malo grub, ali Putka boli rac za Srbiju. Ima on mnoooogo većih problema i prioriteta u samoj Rusiji.Pridajemo sebi nezasluženo i nerealno nekakav značaj.
 7. DOBROSTOJECI

  Kakva je ovo dernjava ispred skupštine

  Užas ! Ali čim su dobili struju...smrdi mi na radikale...i prečane.
 8. DOBROSTOJECI

  Sad je svima jasno kakva je to "zapadna demokratija"

  Jedino što je za tebe utešno je da nisi jedini ovde koji je odlepio. I smanji onaniju na botoksiranog dedu Putka, nije to dobro za nervni sistem.
 9. DOBROSTOJECI

  Srbija = Srbijanci?

  OK. Samo još bi dodao da je većina prečana obolela od komunističkog virusa, a to se teško ili nikako ne da izlečiti i prenosi se na sledeću generaciju.
 10. DOBROSTOJECI

  Srbija = Srbijanci?

  Da ne kopamo po istoriji...Srbi preko Drine po difoltu danas Srbe iz Srbije zovu Srbijancima. Ako bi rekao nekom Bosancu iz Vojvodine (rođenom u Srbiji), da je Srbijanac, oterao bi te u p.m. Oni sebe smatraju "većim" Srbima, a više od pola ih se poturčilo , borili se zajedno sa Hrvatima i...
 11. DOBROSTOJECI

  Hoće li Vučić povući osudu Rusije ako se dokaže da su USA biološke labaratorije u Ukrajini bile opasne po svet?

  Ista fora kao i Ameri tvrdili o Sadamovim laboratorijama i fabrikama hemijskog oružija, pre agresije na Irak. Ruje to sad forsiraju kao još jedan jak argument za agresiju na Ukrajinu. Gotovo da nema razlike između USA i RU. Ovaj rat je rat za energiju i njene puteve, kao i za geostratešku...
 12. DOBROSTOJECI

  Sad je svima jasno kakva je to "zapadna demokratija"

  Demokratiji treba težiti. Nigde u svetu ne postoji apsolutna demokratija. Neprimenljiva je nerazumna za komuniste i divljake. Za njh je jedino prihvatljiva diktatura.
 13. DOBROSTOJECI

  Rusija pokrenula vojnu operaciju u Ukrajini (2)

  Ovo je tačno. Sa druge strane, ruska cenzura informacija + propaganda. Prijatelj iz Moskve mi kaže da su izveštaji i vesti sa ratišta strogo pod kontrolom i cenzurišu se. Znači isti su . Laž je postalo pravilo za sve.
 14. DOBROSTOJECI

  Rusija pokrenula vojnu operaciju u Ukrajini (2)

  Tebi je neko podmetnuo drogu u kokain.
 15. DOBROSTOJECI

  Rusija pokrenula vojnu operaciju u Ukrajini (2)

  Ovde preovlađuju rusofili koji ne kažu da im je žao ruskih žrtava. Obični navijači, koji ne vole rusku naciju - već sistem, politiku i diktatora. Sve pogani brozov crveni nakot i šešeljugini đaci.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.