Nedavni sadržaj od Дионис

 1. Дионис

  U kom veku su se Srbi doselili na Balkan ?

  Срби су се доселили на Балкан почетком VII века (око 626. године), за владавине цара Ираклија (610-641). Од тада се са сигурношћу може говорити о њиховој историји. Само је питање да ли се садашњи држављани Републике Србије могу поредити са старим Словенима? :think:
 2. Дионис

  Верско опредељење београђана.

  Има више богова, Зевс је главни и може да контролише све (чак више од Мишковића у Србији и Веље у Шумадији) а ево и осталих: http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D1%87%D0%BA%D0%B0_%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0 И наравно, Зевс није зао као што се неким људима...
 3. Дионис

  Sa koliko godina ste izgubili nevinost i sa kime?

  Нисам изгубио невиност, богови то не раде иначе ако би ми нека одузела онда више не бих био један од богова. :whistling: Видим да овде чак и неке певачице следе мој пример... :klap:
 4. Дионис

  Koliko je izgled vazan?

  Мислим да је битно да свако изгледа. :ok:
 5. Дионис

  Vaši životni prioriteti

  Ако си се упутио према циљу и путем почео да застајкујеш и да камењем гађаш свакога пса који лаје на тебе, никад нећеш стићи на циљ. Значи ипак нешто желиш, желиш да се осећаш растерећено. :per:

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.