Quantcast

Nedavni sadržaj od DabaMAN

 1. DabaMAN

  Sajtovi Za Ocenjivanje I Komentare

  Pa bolji naravno, šta misliš. Ovo stvarno ne razumem... Mada nema veze, video sam na sajtu da voliš štamparske procese, pa sam pomislio da možda studiraš gr. dizajn i inženjerstvo.
 2. DabaMAN

  Sajtovi Za Ocenjivanje I Komentare

  Ne može se uporediti sa pređašnjim. Nego, na kom si ti fakultetu?
 3. DabaMAN

  LCD Monitori - Best Buy ...

  ^Misliš 16bitna da podržava 65536 boja ili šta? Većina TFT monitora razlikuje 16.2 - 16.7 miliona boja, dakle 24-bitna paleta. I u tvom poređenju si zaboravio jednu od najvažnijih prednosti u odnosu na CRT - refresh rate. Čak i pri 60Hz, slika je daleko stabilnija od one na crt-u sa 85Hz, a to...
 4. DabaMAN

  zaradite pomocu interneta

 5. DabaMAN

  Problem -plavi ekran ???

  Čitao sam pre u Svetu Kompjutera (bez smeha!) da je uzrok tome uglavnom RAM memorija u 50% slučajeva ili problematični drajveri u 30% sl. Na mojem starom računaru bio je zastupljen isti problem, a uzrok je bila nekompatibilnost samsungove i hynixove memorije. Kada mi je jednog dana crkao...
 6. DabaMAN

  Koju memoriju?

  Pomislio sam već da daješ kingston ili samsung za takvu bagatelu, u tom slučaju bih odmah uzeo. :) Ali problem kod tih kung fu memorija je česta nekompatibilnost sa modulima drugih proizvođača, tako da ih je teško srećno upariti sa nekom memorijom druge marke.
 7. DabaMAN

  Koju memoriju?

  @oklagija Koja marka je u pitanju?
 8. DabaMAN

  Dilema oko graficke...

  Razlika između modela sa 128 i 256MB memorije je u tome što kartica sa manje memorije ima brži radni takt, i daje bolje rezultate bez obzira na duplo manju količinu fizičke memorije. Primera radi, asusov n6600 td 128MB - memorija radi na 550MHz, a na modelu sa 256MB ona radi na 500Mhz. Prva...
 9. DabaMAN

  Logo

  OK je to Loop, ali to nije logo. Pokušaj da se ograničiš na samo jednu boju, eventualno dve, i probaj da pojednostavniš malo.
 10. DabaMAN

  U shta se pretvara ovaj podforum...?

  Onda zatvaramo ovo. :)
 11. DabaMAN

  M@LE FIGURICE

  Nema u cezaru 3 3d modela, to su sve 2d sprajtovi. Jedino da uzmeš screenshot i iz njega ručno selektuješ i izvučeš čikice.
 12. DabaMAN

  U shta se pretvara ovaj podforum...?

  Sorry, zauzet sam nešto u poslednje vreme, ali videću da se pojavljujem s vremena na vreme.
 13. DabaMAN

  Zasto je admin Krstarice zabranio potpise?

  Zanimljivo. Hoće li raditi u firefoxu? ------------------------------------------------------- Da se ja pitam ja bi proterao autobus ovuda.
 14. DabaMAN

  KALANDONT 2

  Evo moderatora, ali dok se ljudi ne nauče osnovnim pravilima ponašanja, ništa od reda ovde. ~~~~~~~~~~~~~~~ Da se ja pitam ja bi proterao autobus ovuda.
 15. DabaMAN

  Pomoc! Problem sa frejmovima i menijem

  Naravno, kada su to CSS meniji, a oni sa ekstenzijom *.js su rađeni sa javascriptom. Dovoljno je da u svakom html fajlu imaš unordered listu sa, kao što kaže kolega, indirektniom linkovima. Ta lista će uvek biti ista, pa ne moraš za svaki HTML fajl da pišeš novu. I još svaki html linkuješ sa...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.