Quantcast

Nedavni sadržaj od Annie_Not_Okay

 1. Annie_Not_Okay

  Vidi, ja sam na Krsti! :D

  Vidi, ja sam na Krsti! :D
 2. Annie_Not_Okay

  Prvi poljubac

  Zašto se upuštaš u takve rasprave? Nemoj da se uzbuđuješ zbog gluposti, znaš ko si i to je dovoljno. Btw, Sorry, što se ubacujem ovako... :mrgreen:
 3. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  Pogledajte mu mašnicu. xD <3
 4. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  Daj, Alisa, prepadoh se... :lol: I to što pričate za fanovanje.. I mene je malo popustilo, ali i dalje volim Majkla (samo nisam opterećena kao što sam bila.. xD).. <3
 5. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  Bravo! :D Jel ima kod nas da se kupi?
 6. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

 7. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  Definitivno, predivna je! :heart: Mnogo su slatki svi. :heart::heart: Strašno. Ne želim da vidim. To je skrnavljenje nečijeg tela.
 8. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  :heart: I šta je onda bilo na suđenju, nisam pratila?
 9. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  ‎"Rather than focusing on what my father didn’t do, I want to focus on all the things he did do and on his own personal challenges. I want to stop judging him" - M.J.
 10. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  Inače, ne volim imitatore.
 11. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  E, to sam propustila, bas sam htela da vidim... Nije da zna da peva, ali ako bi se potrudio mislim da bi bilo ok. :) Isprva mi je izgledao kao da ce da se izblamira. :lol:
 12. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  E, ovaj Sony, stvarno... Nemam reči...
 13. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  Ja nisam ni cula za okupljanje... Ali to je verovatno zato sto nisam dolazila na temu. xD Stvarno, bilo bi lepo da organizujemo neku proslavu, bolje rodjendana.
 14. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  Ma, maltretirao ga je od malih nogu, idiot! Ali, da, ipak mu jeste pomogao, samo sto zaista nije bilo potrebno toliko preterivanje.
 15. Annie_Not_Okay

  Michael Jackson

  MJs Bodyguards "Hey MJ FB family.....we hope all is blessed and well. Our book is near completion, we promise to those of you that have not given up on us you will not be disappointed! Through your support we began this journey, and through your blessings we will deliver what you all...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.