Quantcast

Nedavni sadržaj od alexandra n

 1. alexandra n

  DOBAR I NE PRESKUP HOTEL U ISTANBULU

  Nema na čemu, srećan put i uživajte!
 2. alexandra n

  DOBAR I NE PRESKUP HOTEL U ISTANBULU

  ]http://www.booking.com/hotel/tr/beyaz-kugu.en.html[/URL]
 3. alexandra n

  DOBAR I NE PRESKUP HOTEL U ISTANBULU

  Ja sam bila u Beyaz Kugu hotelu, nalazi se u delu koji se zove Kismet, dakle nekih 10 min lagane šetnje do plave džamije, Aja Sofije, Kapali čaršije... Hotel je sa 3* i stvarno je odličan! Preporučujem!
 4. alexandra n

  Grčka zbirno

  "]www.mykonoscafe.rs/transport.html[/URL] nađoh i ovaj sajt, jeste da je vezan za Mikonos ali koliko vidim piše da su putarine do Atine kroz sve tri zemlje u jednom pravcu oko 25€.
 5. alexandra n

  Grčka zbirno

  Iskreno, mislim da je to poprilično dug i naporan put, pogotovo sa bebicom, od Beograda do Atine ima ako se ne varam oko 1200-1300 km, plus 6 sati vožnje trajektom, pod uslovom da vam sve granice funkcionišu besprekorno, a Grci još kako vole da štrajkuju u sezoni i zatvaraju ih na neeeeekoliko...
 6. alexandra n

  Grčka zbirno

  Hvala EliNS!
 7. alexandra n

  Grčka zbirno

  Planiram da ovo leto provedem u Grčkoj, konkretno na Krfu, sa mužem i bebom koja će u to vreme imati 14 -15 meseci, zanima me da li postoji mogućnost dobijanja i sedišta za dete prilikom iznajmljivanja automobila? Da li neko ima iskustva po ovom pitanju? pozdrav! :cvet:
 8. alexandra n

  Pariz

  preporučujem svima hotel Saint Dominique, (preko Booking.com-a) u 7 arondismanu, dakle svega 50m od Ajfelove kule :zskace: hotelčić je mali, čist, simpa i na fenomenalnoj lokaciji, u istoimenoj ulici! Eh, ja bih tako opet tamo :aha:
 9. alexandra n

  O KRFU KONKRETNO

  Da li je neko bio u vili Artemis u Dasiji? Planiram da odem tamo sa bebom i mužem pa me zanima kakav je položaj vile u odnosu na tu magistralu o kojoj svi pišu i sam smeštaj uopšte! Hvala unapred, pozz! :bye:
 10. alexandra n

  Pozdrav Sch, 13.8. stizem na Krit (Retimno) pa bih te zamolila da mi kazes kakva je situacija...

  Pozdrav Sch, 13.8. stizem na Krit (Retimno) pa bih te zamolila da mi kazes kakva je situacija sa ovim novim gripom tamo? Cula sam za neke ljude da su se porazboljevali na Kosu i Zakintosu... Unapred hvala, Aleksandra
 11. alexandra n

  Krit - ko je bio?

  cula sam da je prosle godine hidro gliserom izlet na Santorini kostao 120 evica :(
 12. alexandra n

  Zlatni Retriver

  Hvala Tina7, non stop dovlaci igracke a najvise voli da ukrade moj jastuk :lol: magare jedno malo;)
 13. alexandra n

  Zlatni Retriver

  Moja Bruna je ovih dana imala nekakvu "laznu trudnocu".Savetovali su da je parimo ili sterilisemo.Paricemo je.Kakvo ce to ludilo biti kad se rode mali Brunici! Hehehehehe, a moj pas je Bruno :) pa ako budes htela original Brunice, od Bruna i Brune mi smo slobodni ;) pozdrav!
 14. alexandra n

  Krit - ko je bio?

  gde ima na Kritu nekih usamljenih plaza, naravno da su ok sa normalnim prilazom ali da nema ljudi?
 15. alexandra n

  Zlatni Retriver

  Evo i mog drugara :)

Top