Јеврејске секте и њихова сврха - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Вук Сварожић

Јеврејске секте и њихова сврха

Oceni ovaj blog
Приметио сам да се расипам на много места па да сумирам на једном

Подели па владај - синтагма која се приписује римском императору, је најбоље илустрована применом јеврејских секти на укупном словенском простору.
Апликацијом више нијанси јудаизма (који је, гле чуда, везан за женску линију), хришћанства (католичко, старохришћанско (које неки грешком, намерном или случајном, зову "православље"), јеховини сведоци и друге "ситније") и ислама - словенски корпус је исцепкан до крајњих граница, а по основу тог цепкања, током претходних хиљаду година и подстрекаван на безбројне братоубилачке сукобе. (А ко су власници индустрија рата?)

Алавост првака (намерно не пишем "владара") словенских племена у време најезди ових јеврејских секти је произвела (како теоретичари пореклом из тих секти воле да формулишу) "буђење националне свести", коју су надаље беспоштедно експлоатисали сви крвожедни и власти жељни.

Ових дана смо сведоци још једне најезде, која превазилази, по својој бројности, све претходне и која ће, уколико се словени не опамете и уједине под једином могућом - старом вером, у потпуности збрисати "потомке Богова" (како ми словени себе доживљавамо).

Да није било дејства поменутих секти, на нашем простору - Словена би сигурно било бар дупло више (да не кажем - к'о Кинеза), а политичка мапа Европе (и света) би била куд и камо другачија.

Словени су имали демократскије уређење него што је ова модерна "демократија" и враћање исте би сасекло у корену све негативне последице погрешног пута човечанства у последњих хиљаду година.

Који аргументи, осим историјских чињеница, могу да буду довољно јаки да избаце из седла у које су зајахали: хиљаде лезилебовића, ратних хушкача/"миротвораца" и продаваца магле, који "служе" као "посредници" између Бога и човека, десетине и стотине хиљада лезилебовића, ратних хушкача/"миротвораца" и продаваца магле, који "служе" својим заједницама, местима, градовима, државама, унијама.... у разним политичким функцијама, а дана радног стажа немају ван те индустрије продаје магле...?

Они први целог века продају производ на који потрошачи немају право рекламације, а ови други, за четири до осам година "службе" обезбеде и трећу генерацију иза себе, омогућујући онима који су их прогурали да одрже неприродан поредак и даље се тове на рачун свог, а сада и туђег народа.

А народ? Народ изумире. Све већи проценти: шећераша, канцера са смртним исходом, мултиплекс склероза... Све болести од којих "лекови" не лече, него само одржавају у животу (да би болесни што дуже могли да их купују). (А ко су власници највећег дела фармацеутске индустрије?)

У анализу разних девијантних облика понашања, на које благонаклоно гледају многе од поменутих секти, а друге вичу "НО НО", до трећих које су и вербално и делом против, па ту генеришу додатне сукобе - боље да не улазим.

Решење је само једно - одбацити све те секте које завађају Словене и вратити се својим коренима: поштовању природе и природних закона и ресурса, поштовању предака (почев од родитеља), јединству свих који претендују на назив Словен.

Једноставно али ... КАКО?

Pošalji "Јеврејске секте и њихова сврха" na Facebook Pošalji "Јеврејске секте и њихова сврха" na Google Pošalji "Јеврејске секте и њихова сврха" na My Yahoo! Pošalji "Јеврејске секте и њихова сврха" na Live Pošalji "Јеврејске секте и њихова сврха" na MySpace Pošalji "Јеврејске секте и њихова сврха" na Twitter Pošalji "Јеврејске секте и њихова сврха" na Digg Pošalji "Јеврејске секте и њихова сврха" na del.icio.us

Ažurirano 21.09.2015. u 15:19, autor: Вук Сварожић

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. 123loncar (avatar)
  ...nema šansi - džaba krečiš.....kad izguboš jezik izgubio si poreklo....mi smo nekoliko puta jezik menjali....sad nas zaokuplja nekakav , kljakav - jezik egngleskih prostitutki - grđi od dokerskog jezika....
  ...a milo moje , kad izgubiš jezik i počenš da govoriš jezikom ništaka ( "ponosnih sodomista" ) , tad treba da znaš da si međ poslednjim izdancima mrtvog naroda...slovenima je poslednje opelo priredila vizantija sa Ćirilom !....i tu počinje njihov kraj !
 2. Snagator Kometa (avatar)
  Rešenje je jednostavno. Dozvoliti jevrejinu da bude takvim. Sada se predstavljaju kao, ne znam šta. Mislim da su i sebi smešni. Sve mora doći na svoje mesto. Ne može stopalo biti ispod slezine, a parijetalni režanj pod dupetom.
  Organizam dolazi u disfunkciju. I to je ono što je udarno osetno danas.
 3. Lord Gledston (avatar)
  Dragi moj "VUCE SVAROZICE". Nije problem u sektama,ni kukanje za Slovenima,koji nestaju....Treba se boriti,za
  nesto sasvim drugo.Treba se truditi,svako od nas ponaosob,da se ponasamo kao posteni i ispravni ljudi.Da ne mrzimo
  nikoga.Da ne potcenjujemo ni jednu naciju.Nas drugar "LONCAR",on je opterecen nekim arhaicnim slovenstvom,srpstvom itd. Sve su to besmislice.Jedina prava ISTINA,lezi u onoj staroj,mudroj,i kao i svim narodnim
  izrekama,nepogresivoj: "BRAT JE MIO,.KOJE VERE BIO" Kada bi se SVI drzali toga,ne bi bilo nikakvih medju-nacionalnih "PROBLEMA". Stavio sam to,problema,pod znak navoda,jer samo primitivci mogu biti nacionalisti,
  koji iz tog razloga,i stavaraju,te "nacionalne" probleme,koji su izmisljeni,i koji ustvari,odgovaraju,vladajucim oligarhijama,svuda u svetu.
 4. cronnin (avatar)
  @Lord Gledston
  Al si ti naivan. Neverovatno.