Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

sanja*

Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana

Oceni ovaj blog
Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana.
Prethodno je sekirom odstranio dve donje, bolesne grane, a zatim smolom premazao sveže rane drveta i iznad njih krpicama čistog belog platna uvezao detlićevo pero.
Smola će sprečiti isparavanje životnih sokova a pero će prizvati detliće da se dosele i ubuduće štite gorostasa od napada larvi moljca minera koji su ga zamalo stajali života.
Rune koje urezuje znače snagu i dugovečnost. Dubok koren i visoku krošnju.
Platan uhvatio dah, pa ne mrda ni grančicom, ne treperi ni listićem - sav se upregnuo da ničim ne omete druidovo blagotvorno pisanje.

.............................
http://forum.krstarica.com/showthread.php/93836-Igra-sastavi-pri%C4%8Du?p=30246287&viewfull=1#post30246287
www.osanjica.wix.com/sanja

Pošalji "Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana" na Facebook Pošalji "Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana" na Google Pošalji "Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana" na My Yahoo! Pošalji "Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana" na Live Pošalji "Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana" na MySpace Pošalji "Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana" na Twitter Pošalji "Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana" na Digg Pošalji "Perorezom je strpljivo i predano urezivao rune u koru platana" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari